Черни празници! Има жертва при зверската катастрофа край Долна Кремена, пожарникари вадят ранен човек от смачканите ламарини /снимки/

Черни празници! Има жертва при зверската катастрофа край Долна Кремена, пожарникари вадят ранен човек от смачканите ламарини /снимки/ Тежката катастрофа, която затвори пътя край врачанското село Долна Кремена е взела жертва, научи агенция BulNews.
Припомняме, че пътният инцидент стана преди около час на пътя между Мездра и Роман, а за нея писа медията ни.

На вниманието на пътуващите! Катастрофа ограничи движението между Мездра и Роман, вижте обхода

На опасен завой при хлъзгав път са се ударили лек автомобил и бензиновоз, който е бил празен.
72-годишният шофьор на леката кола е загинал, спътничката му - 75-годишната му сестра, е откарана в болница. Наложило се е да разрежат ламарините, за да ги извадят.
Шофьорът на цистерната, който е на 41 години, е тестван за алкохол и наркотици. Пробата му за наркотици е реагирала положително за употреба на бензодиазепин.
Човекът е казал, че пие болкоуспокояващи хапчета за кръста. Две пожарни, една линейка и полицейски автомобили са пристигнали на мястото на катастрофата.
Пътят е затворен заради инцидента и се пренасочва през село Върбешница. Най-вероятната причина е движение с несъобразена скорост и навлизане в лентата за насрещно движение.

*Снимки:bTV
30.04.2024, 13:49 часа
9983 1
Коментари

Без думи!

30.04.2024, 22:35 часа
Не са черни празниците, а са ни слаби мозъците, там е проблема.Бензодиазепин не се пие за болки в кръста. Бензодиазепин e клас психоактивно вещество, притежаващо анксиолитичен, халюциногенен, седативен и антиконвулсен ефект, действа върху ЦНС
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha