Край на мистерията: Това са размерите на идеалния пенис

Край на мистерията: Това са размерите на идеалния пенис За някои жени размерът на половия орган на партньора има значение, те се отличават с изразена чувствителност във влагалището, така че размерът или ъгълът на пениса предизвиква различни усещания у тях. 
Сексологът и психотерапевт д-р Андрей Булах говори за това, изяснявайки какъв размер най-много се харесва на българските жени.
Той добави, че за момичетата, които нямат толкова висока чувствителност, размерът не е толкова важен.
Но за жените с ярки усещания за размера на пениса не е по-важна дължината, а диаметърът.
„Ако направите избор, по-добре е да имате пенис, който не е много дълъг, но има голям диаметър, отколкото дълъг и тънък“, обясни д-р Андрей Булах и поясни:
„В допълнение, големият пенис може да причини дискомфорт и болка във влагалището“.
Според сексолога проучванията потвърждават, че размерът на пениса над 16 сантиметра може да причини дискомфорт, въпреки че има изключения сред жените и те могат да бъдат доволни от този размер или дори повече.
„Но средният размер на пениса на българските мъже е приблизително 13,5 сантиметра. За повечето жени този размер е напълно достатъчен“, заключи лекарят.
На свой ред психотерапевтът д-р Ирина Крашкина даде съвети на жени, чиито съпрузи са пристрастени към порно. Тя препоръча на съпрузите да проведат поверителен разговор в благоприятна атмосфера, която ще отърве жената от нейните комплекси и ще разкрие неудовлетворените сексуални нужди на двойката.
15.05.2024, 11:00 часа
939 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha