Гореща актриса нагази в порното, омъжи се за брат си /снимки/

Гореща актриса нагази в порното, омъжи се за брат си /снимки/ Известна актриса от Австралия се омъжи за доведения си брат и направи състояние, снимайки порно с него, съобщава LADbible.
28-годишната Скарлет Вас от Мелбърн става известна покрай работата си в популярната австралийска сапунена опера „Съседи“.
Тя играе ролята на полицай Мишти Шарма в продължение на една година, но през 2018 г. напуска сериала, заявявайки, че преминава към „нов етап от кариерата си“.
Бездомна жена се обърна към порното и стана милионер
През юни 2021 г. Вас потопи почитателите си в скръб, обявявайки, че се е влюбила в стария си приятел Тайо Ричи, за когото казва, че е неин доведен брат.
Месец по-късно красавицата си направи акаунт в платформата OnlyFans и започна да печели пари от откровени снимки и видеоклипове.
През март 2023 г. Скарлет и Тайо се женят, а малко по-късно стана ясно, че и Ричи е започнал да снима за сайта за възрастни.
Бившата актриса твърди, че заедно със съпруга печели повече от 200 хиляди австралийски долара на месец. И признава, че не е очаквала такъв интерес от публиката.
„Няма да лъжа, фантазирах си за това, когато бях млад. Чувствах се толкова грешно, а сега се чувствам толкова правилно“, казва на свой ред любимият й Ричи
28.05.2024, 09:00 часа
802 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha