Кандидат-депутат предизвика гонка с полицията в центъра на София

Кандидат-депутат предизвика гонка с полицията в центъра на София 48-годишен кандидат за депутат е задържан от полицията след гонка снощи в центъра на София.
Кандидат-депутатът, шофирал автомобил и не се подчинил на сигнал на екип на органите на реда. Последвало преследване по бул. "Дондуков", ул. "Раковски", ул. "Кирил и Методий" и ул. "Искър", след което водачът отново се насочил към бул. "Дондуков" по ул. "Раковски", където е спрян.
"Изключително професионално отношение на служителите на столична дирекция", така министърът на вътрешните работи коментира работата на екипа, задържал кандидат-депутата.
При спирането му той отказва да отвори шофьорската врата и натиска клаксона. Следва счупено стъкло на предна лява врата. Водачът е задържан. Той не е познат на МВР. След извършена справка е установено, че е кандидат-депутат.
Задържаният е отказал да даде проба за наркотични вещества, след което е освободен.
"Това е административно нарушение и той ще бъде санкциониран за това. За всички негови действия относно неподчинението на полицаите, ние сме докладвали още през вчерашния ден на прокуратурата", допълни Калин Стоянов.
10.05.2024, 16:12 часа
401 1
Коментари

Освободен !!!!!

11.05.2024, 20:48 часа
Гласувай теееее! Овчициии , чувате ли , брееее ??? Ето за кого да гласувате ! Де-путат . Може и без "де" -то . Изрод . Освободен , боклукът БГ . Баси държавицата , баси анархията ! Това ще избие някой ден ....в НЕЩО .....
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha