Има неща, които превръщат мъжа в прекрасен партньор и съпруг

Има неща, които превръщат мъжа в прекрасен партньор и съпруг Да бъдеш  прекрасна съпруга и партньорка за мъжа до себе си, изисква постоянни усилия.
Но в любовта нещата трябва да се случват и в двете посоки. Какво обаче прави един мъж страхотен съпруг и партньор? 

1. Забелязва малките промени - Мъж, който ще бъде страхотен дългосрочен партньор или съпруг е този, който обръща внимание на малките неща. Забелязва положителните промени във външния ви вид, че имате ново хоби. Но може и да забележи, че вече не се отдавате на любимите ви занимания, приятелите и да ви насърчи да се забавлявате.

2. Прави малки изненади – Жестовете, които правим в любовта не струват много като пари. Те обаче носят послание и помагат на това да изградим силна любовна връзка връзка.  За жалост, някои мъже смятат, че жената не бива да се разглезва с подаръци и цветя, когато няма повод за това. Мъжът, който е прекрасен партньор и съпруг мисли по друг начин.

3. Той казват „благодаря“ – Вълшебна дума, която някои мъже се срамуват да изрекат към любимата жена, защото смятат, че не е мъжкарско. Но прекрасният съпруг и партньор, винаги оценява усилията на любимата си.

4. Не се колебае да предложи помощ - Често срещано оплакване от съпругите е, че техният мъж не им предлага помощ, без значение за какво се отнася. Страхотният съпруг е грижовен и за него е удоволствие да бъде в помощ.

5. Добър слушател е – Още един знак, че до себе си имате невероятен мъж за партньор е начинът, по който комуникира с вас. Дали е добър слушател, дали вниква в това, че за една жена е важно да споделя, да получава разбиране, подкрепа. 

6. Обича да планира време за вас – Дори и след дългогодишен брак, за него е удоволствие да планира нещо приятно за двама ви или цялото семейство. 

7. Помни неща, които харесвате – Не всеки съпруг го може, някои дори не помнят дата на сватбата, важни дати за жената до него и т.н.

8. Не забравя за комплиментите – Добрият съпруг и партньор показва по много и различни начини уважението към жената до себе си. Не е пестелив на комплименти, докато някои мъже смятат, че това разглезва жените.

9. Разпознава кога имате лош ден и се грижи за вас - Страхотният съпруг познава половинката си достатъчно добре, за да разбере дали и кога имате лош ден, и ѝ помага да се почувства по-добре.

10. Той не напуска връзката и брака, когато стане трудно – Страхотният партньор е опора на жената до себе си и не спира да ѝ го показва. 
23.05.2024, 11:00 часа
317 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha