За истинските ценители! Обновеният ресторант „Антик“ във Враца е най-новият партньор на FoodboX

За истинските ценители! Обновеният ресторант „Антик“ във Враца е най-новият партньор на FoodboX Любителите на добрата храна във Враца имат ново любимо място, научи агенция BulNews.
Това е обновеният ресторант „Антик“, който предлага изтънчени ястия, които са истинска наслада за сетивата. А за заетите хора се грижи лидерът в доставката за дома и офиса във Враца FoodboX.
Заведението отвори врати преди дни и вече се радва на голям интерес. Повод за това е, че човекът в кухнята – Венера Статкова, е добре позната на врачани. Тя има 35-годишен опит в Италия. Собственик е на вила „Тодора“ в квартал „Медковец“, където от години се организират частни събития с богато и нестандартно меню. 
Сега обаче шеф готвачът влиза в ново амплоа. В ресторант „Антик“ се предлагат кулинарни изкушения, които ще задоволят и най-капризните клиенти. 
Там ще намерите салати, паста, месни и рибни предложения, които са с гаранция за вкус и качество. 
Ако нямате възможност да посетите ресторант „Антик“, а искате да пробвате някое от техните предложения, ресторантът доставя ексклузивно с FoodboX. Поръчайте още днес и куриерите на фирмата ще доставят ястията до входната врата на вашия дом или офис, още топли и винаги вкусни!
22.05.2024, 11:10 часа
7056 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha