С нови екипи и впечатляваща танцова композиция: Бабите мажоретки от Враца отиват на мащабно състезание /снимки/

С нови екипи и впечатляваща танцова композиция: Бабите мажоретки от Враца отиват на мащабно състезание /снимки/ Бабите мажоретки от СК “Вратица” ще представят Враца на мащабно състезание с нова танцова композиция и нови спортни екипи. На състезанието, което ще се проведе в Свищов, ще участват отбори от цяла Северозападна България. 
“Благодаря на бабите мажоретки от СК “Вратица” за енергията и заряда, с които започнахме днешния ден заедно. Пожелавам им успех на предстоящото състезание в края на юни, на което съм сигурен, че ще бъдат най-добрият отбор от цяла Северозападна България. 
Останах впечатлен от новата им танцова композиция и техния дух, както и от отличната организация на клуба. 
Убеден съм, че новите спортни екипи ще им донесат късмет и успех! 
Ще продължа да ги подкрепям във всяка тяхна инициатива и се надявам все повече дами да ги последват, за да усетят силната им енергия и любов към живота, които са описали с мотото “Ще остареем, когато си поискаме!”.
Те са и един от ярките примери на принципа "здрав дух в здраво тяло". 
Важно е да помним, че за спорта и активния начин на живот няма възраст, а груповите занимания с добри приятели са и най-добрият начин за разтуха в натовареното ни ежедневие!”, сподели Мартин Харизанов, който е осигурил новите спортни екипи за клуба.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
22.05.2024, 13:39 часа
2606 0