Мартин Харизанов: Ще работя за модернизирането на спортната инфраструктура в област Враца /снимки/

Мартин Харизанов: Ще работя за модернизирането на спортната инфраструктура в област Враца /снимки/ Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Мартин Харизанов проведе среща с треньорите и децата от школата на "Ботев" /Враца/.  
“С треньорите обсъдихме предизвикателствата пред развитието на спортистите и спортните клубове в града. Дарих и тренировъчни пособия за школата на "Ботев" /Враца/, с идеята да подпомогна тренировъчния процес и да подсигуря комфорт за спортистите ни. Винаги съм подкрепял спортните клубове, защото само талант и усърдие не са достатъчни, за да може един спортист да се развива дългосрочно. От ключово значение е и наличието на добра спортна инфраструктура, в комбинация с подходящи условия и материална обезпеченост. 
В тази връзка, ще продължа да настоявам пред бъдещия министър на младежта и спорта за ремонт на лекоатлетическата писта в нашия град.
Казусът с лекоатлетическата писта на стадиона ни е болна тема не само за състезателите по лека атлетика, които нямат нормални условия да практикуват спорта си, но и за всички врачани. Недопустимо е нашата лекоатлетическа писта да е една от малкото,неремонтирани все още от държавата", каза Мартин Харизанов и добави, че е време за стабилно управление и силни спортни клубове на всяко ниво.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
23.05.2024, 09:27 часа
1112 0