"Кохонес гранде" и "Лъвчетата" ще се срещнат на финала на XXIII общински турнир по футбол на малки врати в Мездра

"Кохонес гранде" и "Лъвчетата" ще се срещнат на финала на XXIII общински турнир по футбол на малки врати в Мездра Двукратният победител в турнира (през 2021-а и 2022 г.) и миналогодишен финалист Кохонес гранде и Лъвчетата се класираха за финала на XXIII открит общински турнир по футбол на малки врати, организиран от Община Мездра. Това стана ясно след като на полуфиналите двата отбора елиминираха съответно Сакатлък Юнайтед и Ботевъ (Брусен). 
В първия полуфинал Кохонес гранде се наложи трудно над Сакатлък Юнайтед с 3:2 (на полувремето 2:0). По веднъж за победителите се разписаха Кристиан Кътов, Цветан Лазаров и Александър Сайков, а за техните съперници на два пъти точен беше Фархан Ахмед. 
В другия полуфинал Лъвчетата сразиха Ботевъ (Брусен) с 5:1 (на полувремето 2:0). По два гола за „The lion cubs“ отбелязаха Светлин Бонев и Александър Лазаров, един добави Емил Диковски. Почетното попадение за бруснени вкара Теодор Тодоров. 
Така на финала в понеделник, 27 май, от 19:30 часа ще се срещнат Кохонес гранде и Лъвчетата, Час по-рано, от 18:30, е двубоят за третото място между Сакатлък Юнайтед и Ботевъ (Брусен). Непосредствено след финалната среща ще стане награждаването на призьорите в турнира. 
23.05.2024, 13:57 часа
352 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha