Удар! Намериха близо 300 литра контрабандно гориво и незаконно оръжие в къща във Врачанско

Удар! Намериха близо 300 литра контрабандно гориво и незаконно оръжие в къща във Врачанско Намериха близо 300 литра контрабандно гориво и незаконно оръжие в къща във Врачанско, съобщиха от полицията.
Вчера, в хода на специализирана полицейска операция, униформени извършили проверка в частен дом в село Бели извор, обитаван от 61-годишен мъж.
В двора на имота, в тайник е била намерена саморъчно направена пушка, пригодена за стрелба с бойни патрони.
В гаражно помещение и земеделска постройка, полицейските служители открили общо 280 литра жълто-кафеникава течност с характерен мирис на дизелово гориво, без български акцизен бандерол и без документи за покупка и съхранение. Същата е била разделена в туби по 10 литра.
Намереното, забранено от закона, е било предадено доброволно с протокол от притежателя, а той не е задържан поради здравословни причини. Срещу него е образувано бързо производство.
 
Снимката е илюстративна.
25.05.2024, 13:05 часа
2808 1
Коментари

Я сега

25.05.2024, 13:43 часа
Като съм си купил 30 кила бензин за косачката и резачката и не пазим бележката дали е контрабанден бензина? А резервоара ми е пълен с 60 кила нафта ама пак не пазим бележката добре, че съм го изгорил повечето, да не ми го вземат,че немам бандерол
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha