Служебна победа с 3:0 за "Локомотив" /Мездра/ срещу "Боруна" /Царева ливада/

Служебна победа с 3:0 за "Локомотив" /Мездра/ срещу "Боруна" /Царева ливада/ Насроченият за вчера от 18:00 часа двубой от XXIX-ия кръг на Северозападната Трета лига между "Локомотив" (Мездра) и "Боруна" (Царева ливада) не се състоя, поради неявяване на гостите от Боруна, и домакините спечелиха служебна победа с 3:0.
Напразно домакините загряваха, но се получи футболна интерпретация на емблематичната пиеса на Самюъл Бекет „В очакване на Годо“. Съдийската бригада и отборът на "Локомотив" изчакаха по регламент половин час, след което главният рефер сигнализира, че мачът няма да се проведе, поради неявяване на гостите от "Царева ливада". Отборът на Николай Христозов спечели служебно с 3:0.
Така след XXIX-ия кръг "Локомотив" остава твърдо на четвърта позиция с актив от 51 точки и голова разлика 56:31. Все пак „червено-черните“ си спретнаха двустранна игра, проведена от треньора Николай Христозов.
Предстои Зоналният съвет на БФС – Велико Търново да вземе решение по случая и да наложи дисциплинарно наказание на отбора от "Царева ливада".
В последния кръг от сезон 2023/2024 ОФК "Локомотив" (Мездра) гостува на дублиращия отбор на ПФК "Ботев" (Враца). Двубоят е на 1 юни 2024 г. (събота) от 18:00 часа на стадион "Христо Ботев" във Враца.
26.05.2024, 12:27 часа
259 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha