Измамна схема! „Кауфланд“ във Враца не спира да лъже клиентите си /доказателства/

Измамна схема! „Кауфланд“ във Враца не спира да лъже клиентите си /доказателства/ Пореден клиент на „Кауфланд“ във Враца се оплака от измамната схема, с която веригата печели. 
В редакцията ни постъпи сигнал от потребител, който в петък отишъл да си напазарува. Сред покупките му били и арабски питки. На червената табела ясно било показано, че тяхната редовна цена е 1.65 лв., а в момента клиентите могат да се възползват от 21% отстъпка и да ги закупят за 1.29 лв. Човекът взел хляба и след като минал на касата останал неприятно изненадан. На касовата бележка арабските питки били маркирани за 2.24 лв., което не само, че не е промоционалната цена, ами, че е и такава, която е по-висока от редовната.
„1.65 редовна цена, 1.29 на промоция, 2.24 на касата! Разправях се и щели да ми върнат разликата. Е може ли така? Лъжат хората всеки ден“, пише в сигнала си до нас ядосаният с право клиент.
Вече редица пъти медията ни е писала за порочната практика, с която хипермаркети „Кауфланд“ печелят пари. Напоследък обаче наблюдаваме все повече недоволни хора, излизащи от обекта в града под Околчица, а причината е предимно драстичното разминаване на обявените на рафтовете цени и тези, които се маркират, когато продуктите минават през касата. Клиентите питат докога така? 
27.05.2024, 10:09 часа
4545 4
Коментари

пешо

27.05.2024, 17:16 часа
Това са целенасочени измами , понеже няма случай ,при който ,на клиент да са взели по-малко пари ,от цената на етикета.

почти всеки път, докато не стане всеки

27.05.2024, 12:59 часа
Имаше един път един дойде с едно замразено пиле, което излезна на бележката 100 лв. Касиерката вика, то си е тежко... Най-различни комедии се разиграват там и опити за измами. Трябва си стриктно следене на касовата бележка всеки път.

почти всеки път е така

27.05.2024, 12:56 часа
Винаги след каса си гледам бележката и редовно откривам или завишена цена, или таксувано два пъти, или таксувано за друг по-скъп артикул. Едно от най-честите им оправдания е, че колегите им са забравили да махнат промоционалната цена на артикула.

ицо

27.05.2024, 10:40 часа
Затова трябва да се краде всеки ден и всеки час от тези мошеници кауфланд !!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha