Оряхово отбеляза 1 юни с много усмивки и различни забавления за малчуганите /снимки/

Оряхово отбеляза 1 юни с много усмивки и различни забавления за малчуганите /снимки/ С камбанен звън децата от ЦПЛР-ОДК „Л. Живкова“, град Оряхово, тържествено дадоха начало на Международния ден на детето.
Пред камбаните, точно в 10.00 ч., за поредна година деца и ученици от Оряхово, заедно се включиха в инициативата на образователния портал „Академика БГ“ с рецитиране едновременно на стихотворението „Аз съм българче”.
Голямата сцена на площад „Дико Илиев“ бе огласена от детските усмивки и гласчета на „ Звездните таланти“. Децата от ДГ „Дружба“ и ДГ „Пролет“, ДГ „Мир“, Буба, Тони, Ния, Норика и Цвети пяха и танцуваха.
Талантливи художници рисуваха с тебешир на асфалт. Сръчни, малки ръчички изработваха хвърчила и рисуваха гипсови фигурки в ателиета „Цветни чудеса“ и „Весели хвърчила“. Между цветни балони, спортисти активно участваха в „Спортни забавления“.
Клоуните Сиси и Вени забавляваха и веселиха малки и големи малчугани. И както е прието Сиси и Вени щедро раздадоха на всички деца награди, осигурени от Община Оряхово.
Балони, бонбони, захарни петлета, детския ден бе пъстър и шарен.
01.06.2024, 15:15 часа
715 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha