Надарена готвачка от "Хелс китчън" стана порнозвезда /снимки/

Надарена готвачка от "Хелс китчън" стана порнозвезда /снимки/ Най-способната готвачка от четвъртия сезон на "Хелс китчън" Андреа Аксе продава пълен набор от интимни услуги и фетиш изпълнения в платения секссайт "Онли фенс".
В своя профил апетитната кулинарка, която на 7 май чукна 34 години, предлага цели 104 видеа и 215 снимки с розово съдържание за възрастни. Феновете на Андреа могат да се насладят на всевъзможни интимни сцени, на които би завидяла и най-обиграната актриса в индустрията.
Едрогърдата мадама е обявила дълъг списък с услугите, които предлага. В него фигурират както "обикновено" порно и шоу на живо, така и фетиш изпълнения с крака, играчки, двойно проникване и извратено порно. А най-загорелите й привърженици имат възможността да си купят мокрите й бикини. Освен това пищната нидерландка е оставила опция за своите фенове да направят специални изисквания, които тя ще удовлетвори.
Андреа направи фурор в "Кухната на Ада" при Шеф Ангелов. Наследява страстта към кулинарията от майка си. В Нидерландия е притежавала собствена фирма за таксиметрови услуги и 10 години е била шофьор на такси. Една от най-странните случки за десетилетието зад волана е, че клиентка родила на задната седалка в таксито и салонът на возилото заприличал като след същинска експлозия.
Красотата ще спаси света, но дали ще спаси България? Красавицата почти не говори български. Сред хобитата й са рисуването, кикбоксът и спортните автомобили. При влизането си в риалити формата се определи като директна. В наши дни освен с порноизпълненията си нашарената мацка печели допълнително пари и като татуистка.
Сред хобитата й са рисуването, кикбоксът и спортните автомобили. При влизането си в риалити формата се определи като директна. 
24.06.2024, 09:00 часа
1570 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha