Трагедия! Жена от Монтанско почина след ухапване от куче, полицията изяснява случая

Трагедия! Жена от Монтанско почина след ухапване от куче, полицията изяснява случая
Жена от Монтанско почина след ухапване от куче, изясняват случая, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Около 09.40 часа вчера е постъпил сигнал от 54-годишен жител на Вълчедръм, който е съобщил, че е открил 85-годишната си майка в дома й с рана на крака. 
Възрастната жена споделила, че е била ухапана от куче на улицата в града. Синът извикал незабавно служители от Центъра за спешна помощ. Въпреки оказаната медицинска помощ, жената починала. 
Местопроизшествието било посетено от дежурна оперативна група, която извършила оглед. Тялото било транспортирано за извършване на аутопсия в МБАЛ-Монтана. 
При проведените оперативно-издирвателни мероприятия, униформените установили кучето. Взети са натривки от ветеринарен лекар и се извършват действия за установяване собствеността на животното. Община Вълчедръм е уведомена за предприемане на мерки за обезопасяване и въдворяване на животното до приключвана на процесуално-следствените действия.
Образувано е досъдебно производство.
 
Снимката е илюстративна.
09.06.2024, 10:13 часа
3083 1
Коментари

НОРМАЛЕН

09.06.2024, 10:55 часа
АМАН ОТ ТИЯ ПОМИЯРИ НА ПСИХАРИ!!!В нито една държава няма помияри по улиците. Само хората с психични отклонения и наченки на такива ги величаят. Примерно непреживяла една че децата й са пораснали и леко мръднала хвана едно куче и е цар за нея и т. н.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha