Откриха тялото на британски ТВ водещ на гръцкия остров Сими

Откриха тялото на британски ТВ водещ на гръцкия остров Сими Тялото на британския телевизионен водещ и защитник на здравословния начин на живот Майкъл Мозли е открито на гръцкия остров Сими в източната част на Егейско море, потвърдиха тази сутрин властите на острова, предаде Ройтерс.
Мозли изчезна преди няколко дни. По-рано полицията съобщи, че тялото на човек, за когото се предполага, че е Мозли, е било открито в района на плажа "Агия Марина" на остров Сими, но предстои да бъде идентифицирано.
Шейсет и седем годишният Мозли е добре познат в Обединеното кралство с диетата си „5:2“, която предвижда хората да ограничават приема си на калории през два дни от седмицата и да ядат здравословно през останалите пет, като правят упражнения редовно.
По-късно той представи диетата си „Fast 800“ за бързо отслабване, в която спазващите диета ограничават приема си до 800 калории на ден в рамките на най-малко две седмици.
Мозли е познат както заради честите си телевизионни участия, така и заради авторските си статии във вестник „Дейли Мейл“. Той също така е създател на редица филми за диетите и упражненията.
Мозли е живял за период от шест седмици с тении в червата си за документалния филм на Би Би Си „Заразени! Да живееш с паразити“ (Infested! Living With Parasites).
Мозли и съпругата му Клеър Бейли Мозли, която също е доктор, писател и автор на здравословни статии, са родители на четири деца.
Съпругата му е автор на рецепти за неговите книги, посветени на диетите.
Според в. "Катимерини" съпругата му е подала сигнал за изчезването му, след като д-р Мозли не се върнал от разходка.
09.06.2024, 14:36 часа
193 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha