Прокуратурата подхвана случая с дрогата в хотел във Враца: Ето кой и къде е хванат с близо 3 кила метамфетамин

Прокуратурата подхвана случая с дрогата в хотел във Враца: Ето кой и къде е хванат с близо 3 кила метамфетамин Прокуратурата се зае със случая с дрогата, открита в хотел във Враца, съобщават от държавното обвинение. 
Припомняме, че миналия петък при обиск на хотелски комплекс бяха открити близо 3 килограма метамфетамини. 

Удар на полицията! Намериха 3 килограма дрога в хотел във Враца, има задържан

Агенция BulNews научи, че дрогата е била скътана от гост на хотел „Хъшове“ в местността Копана могила, землището на село Паволче. Тя е открита в дворно място, прилежащо към комплекса. 
По случая е задържан 42-годишен врачанин с инициали Ю.Р. Според прокуратурата, той е крил дрогата с цел разпространение.
Мъжът живеел в хотела, като предния ден бил хванат с малко количество наркотик. При последвал разпит опитните криминалисти успели да изтръгнат от него признание и за останалото количество, притежавано от него.  
Общо са иззети 2 638 грама метамфетамин. 
Ю.Р. е осъждан ефективно на лишаване от свобода за управление на МПС след употреба на наркотици и за държане на високорискови наркотични вещества в условията на продължавано престъпление. 
Деянието, за което сега Ю.Р. е привлечен като обвиняем сега, е извършено в изпитателен срок.
С постановление на наблюдаващия прокурор Ю.Р. е задържан за срок до 72 часа. Окръжна прокуратура-Враца е внесла в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.
11.06.2024, 12:36 часа
8066 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha