"Монтана" започна подготовка с трима нови, петима напуснаха

"Монтана" започна подготовка с трима нови, петима напуснаха С три нови попълнения стартира лятната си подготовка "Монтана".
От изпадналия в третия ешелон "Черноморец" /Бургас/ монтанци взеха десният бек Борислав Вакадинов и вътрешният полузащитник Даниел Кабанелас. Калоян Митев е ляв бек и идва от "Академик" /Свищов/. На проби са 21-годишните полузащитници Николай Горанчев от дубъла на "Локомотив" /Пловдив/ и Иван Аврамов от "Бдин" /Видин/, съобщи президентът Румен Панайотов.
Петима от стария тим няма да бъдат на разположение на наставника Петър Колев. Това са Димитър Буров, Богдан Костов, Франк Ландри, Емил Янчев и Кевин Беманга.
"Искахме да започнем малко по-навреме и да имаме достатъчно време да свършим всичко, което сме планували. Надявам се да са здрави играчите и да проведем успешна подготовка. Действително е трудно със селекцията, надявам се да се справим, защото пет основни играчи от миналата година не са вече в отбора. Надявам се да намерим поне равностойни заместници, ако не по-добри."
До 26 юни тимът ще води подготовка у дома. След това заминава на лагер в Банско до 5 юли. Първата контролна среща е на 22 юни с дубъла на ЦСКА 1948. В Банско са предвидени три проверки и една след прибирането от лагера.
Попитан за целите Петър Колев отговори:
"Като приключим със селекцията, ще обявим и целите."
В екипа на Петър Колев влиза кондинционният треньор Христо Захариев, който ще бъде и анализатор.
13.06.2024, 16:33 часа
918 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha