Извънредно! Кола се обърна по таван край „Вичов хан“, има пострадал /снимки/

Извънредно! Кола се обърна по таван край „Вичов хан“, има пострадал /снимки/ Кола се обърна по таван край Враца, видя само репортер на BulNews. Пътният инцидент е станал преди около часа край „Вичов хан“.
Лек автомобил БМВ с пловдивска регистрация пътувал от Враца в посока Оряхово, когато, по неясни към момента причини, шофьорът изгубил контрол над него. Колата се завъртяла на пътя, и се обърнала по таван в храстите край лентата за насрещно движение. В автомобила пътувало семейство от Чирен, което се прибирало от Враца.
Пред наш репортер жената разказа, че мъжът ѝ седял зад волана, когато изведнъж автомобилът станал неконтролируем и катастрофирали. Най-вероятно скоростта, с която колата се е движила, е била над разрешената, тъй като едната гума на колата се е откъснала и е изхвърчала.
След инцидента съпругата на 48-годишния мъж подала сигнал за случилото се и на мястото пристигнала линейка, както и патрул на полицията. Медиците прегледали шофьора, който бил с по-сериозни наранявания от жена си, но успял да излезе сам от колата. Той е транспортиран към Спешното отделение на врачанската болница за по-обстойни изследвания.
В момента на мястото има екип униформени, който регулира движението. Пътуващите в посока Враца да се движат с повишено внимание в района, тъй като двете ленти са блокирани от патрулката и разпилените части от потрошената кола.
Само няколко метра по-надолу, към областния град, по-рано днес е катастрофирало и друго врачанско БМВ. То е извън пътя и не пречи за осъщестяването на нормалното движение.
14.06.2024, 12:13 часа
8904 1
Коментари

Пешо

14.06.2024, 13:41 часа
Не се научиха теа беенвисти , като вали да си седат дома!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha