Участник в „Игри на волята” задига хранителни продукти от магазин, твърдят собствениците

Участник в „Игри на волята” задига хранителни продукти от магазин, твърдят собствениците Собственици на магазин твърдят, че участник в "Игри на волята" няколко пъти задига хранителни продукти от магазина им. Случаят е от София. На кадри, изпратени в рубриката ни "Моята новина", се вижда как мъж няколко пъти слага хранителни продукти в панталоните си, след което не ги плаща.
„Кражбата стана в рамките на един час. Липсва кашкавал, два пакета сирене, руска салата, спагети. Мъжът идва няколко пъти. Дойде, взе си бира, която плати и открадна спагети. След това дойде отново. Плати бира и взе другите продукти”, разказа собственикът на магазина Валентина Филипова, предава NOVA.
„Установихме, че ни липсват продукти, които не сме продали. След като разпитах служителите си – установихме, че нито един служителите ни не е продал тази стока. Тогава прегледахме записите от камерите”, допълни тя.
По думите ѝ мъжът е участник във втори сезон на „Игри на волята”. „Фенове сме на шоуто. Мъжът там стана известен с 35-те филийки майонеза, които изяде. Разпознахме го. Той дори се представил на дъщеря ми и я помолил да му зареди телефона”, подчерта тя.
Филипова посочи, че мъжът не е дошъл втори път. „Опитах да се свържа с него, но безуспешно. Не съм се обаждала в полицията”, заяви тя.

17.06.2024, 09:41 часа
512 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha