Добра новина от прокуратурата: Изписаха наръгания мъж от "Бистрец", жена му остава на топло

Добра новина от прокуратурата: Изписаха наръгания мъж от "Бистрец", жена му остава на топло Оставиха в ареста за 72 часа жената, наръгала мъжа си с нож в квартал "Бистрец", съобщават от прокуратурата. 
"Под ръководството на Районна прокуратура – Враца се водят действия по разследване по досъдебно производство за извършени престъпления по чл. 131, ал. 1, т. 5а, вр. чл. 130, ал. 1 от НК – причиняване на телесна повреда, и по чл. 144, ал. 3, т. 1 и т. 3, вр. ал. 1 от НК – закана с убийство. Деянията са извършени в условията на домашно насилие", пишат от държавното обвинение.
Както агенция BulNews първа съобщи, снощи 39-годишната Красимира И. нанесла удар с нож на мъжа, с кого живеела на семейни начала – 38-годишния Георги Г. Освен това тя му се заканила с убийство, насочвайки към него хладното оръжие.

Клане във Враца! Жена намушка мъжа си с нож, борят се за живота му

Оказва се, че раната е нанесена в областта на рамото, а не на шията, както бе съобщено първоначално. Пострадалият е бил приет в болнично заведение с прободна рана и оток, като след оказване на лекарска помощ е изписан в стабилизирано общо състояние.
По делото е извършен оглед на местопроизшествието с изземване на веществени доказателства, разпитани са свидетели, изготвена е съдебномедицинска експертиза. Събрани са доказателства за виновността на жената.
С постановление на наблюдаващия прокурор тя е привлечена в качеството на обвиняема и е задържана за срок до 72 часа.
21.06.2024, 17:08 часа
3200 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha