Момиче пусна тест за гаджета, скъса 5000 /снимки/

Момиче пусна тест за гаджета, скъса 5000 /снимки/ Вера Дайкманс е инфлуенсър и модел на OnlyFans от Нидерландия. Наскоро тя предприе повече от нетипичен подход да намери любовта.
За изненада на повечето си фенове Дайкманс публикува въпросник, който желаещите да опитат късмета си трябваше да попълнят и да ѝ го изпратят обратно. В своеобразното съревнование за сърцето ѝ се включиха над 5000 претенденти, но в крайна сметка почти никой не съумя да я впечатли и да спечели вниманието ѝ.
"След като проучих повечето кандидатури, намерих само три момчета, които ми се сториха като удачен избор", обясни Дайкманс.
За жалост обаче, когато излязла на няколко срещи с тях, любовта така и не пламнала.
Така 23-годишната нидерландка, която има над 5,5 млн. последователи в Instagram, продължава да е необвързана.
Момичето, което понастоящем живее в Лондон, все пак сподели, че не съжалява за необичайния метод, който е пробвала в намирането на любимия, тъй като той ѝ дал „достатъчно насоки за мъжете“.
Дайкманс, който печели по 360 000 долара на месец в OnlyFans, не възнамерява да смъква изискванията си в търсенето на почти идеалния партньор.
"Не мисля, че трябва да правя компромис с нуждите си. Предпочитам да съм сама, докато не намеря мъжа, с когото ми е писано", казва тя.
Засега търсенето на почти идеалния мъж е „замразено“, но Дайкманс вярва, че може би съдбата ще ѝ поднесе човека, който отговаря на високите ѝ критерии.
10.07.2024, 09:00 часа
566 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha