Британската полиция издирва мъж, заподозрян в убийството на 3 жени край Лондон

Британската полиция издирва мъж, заподозрян в убийството на 3 жени край Лондон Британската полиция все още издирва 26-годишният Кайл Клифорд, заподозрян в убийството на три жени в къща близо до Лондон, предаде днес Ройтерс. Предполага се, че мъжът е въоръжен с арбалет.
Полицията съобщи, че снощи трите жени, между които има роднинска връзка, са били намерени в тежко състояние в къща в Ашлин Клоуз, в Бъши, северозападно от Лондон. Службата за спешна медицинска помощ е получила сигнал около 19:00 часа местно време.
Полиция и медици са реагирали веднага и са се опитали да спасят жените, но и трите са били обявени за мъртви на място.
Полицията не потвърди дали лондончанинът Клифорд е бил свързан с жените.
Старши детектив Роб Хол от службата за разследване на тежки престъпления в Бедфордшиър, Кеймбриджшиър и Хартфордшиър заяви, че се предполага, че Клифорд се намира в Лондон или в съседното графство Хартфордшиър. Детектив Хол допълни, че е възможно Клифорд "все още да има у себе си оръжие". Хол предупреди хората да не приближават до него, а вместо това да сигнализират в полицията.
Предишното правителство планираше промени в закона за притежание на арбалети, след като на Коледа 2021 г. мъж се опита да извърши покушение срещу покойната кралица Елизабет II. Към момента няма закони, изискващи разрешително за притежание на арбалет, но се смята за незаконно носенето на арбалет на публично място, посочва Ройтерс.
10.07.2024, 16:24 часа
417 1
Коментари

Какъв красив

10.07.2024, 20:46 часа
убиец! Елегантен изрод на човешкия род . И калка е престижно да си такъв : ставаш световно известен . Убийци , изнасилвачи , наркомани откачени - всичко е номер едно ! Бравос !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha