БТР на видинска сцена

БТР на видинска сцена

Концертът на рок бандата БТР и приятели, който се проведе на откритата сцена на площад „Бдинци”, предизвика огромен интерес. Събитието даде старт на благотворителния фест, организиран от община Видин и "Лайънс клуб" - Видин под мотото „Дари светлина”. Специално за концерта на площада пристигнаха и рокери от мотоклуб „North-West Motors".
Кметът на общината Герго Гергов приветства всички жители и гости на града, събрали се, за да видят на живо своите любими изпълнители. „Изключително съм щастлив, че с нашите приятели от "Лайънс клуб", които имат невероятно големи сърца организирахме този концерт” – каза Гергов. Той припомни, че със събраните средства от продажбата на рекламните сувенири ще бъде оказана финансова подкрепа за провеждане на лечение или за неотложна оперативна намеса на наши съграждани, в това число и деца, при които се установят тежки очни заболявания.
Благотворителните прояви продължават до 3 май. Тогава всеки, закупил сувенир по време на феста ще участва в томбола с много награди – смартфон, безплатен пакет интернет и телевизия за 6 месеца, ваучери за безплатно пазаруване и други.
 

02.05.2014, 13:10 часа
561 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha