Къде живеят най-красивите жени

Къде живеят най-красивите жени

Светът е голям и красиви жени дебнат навсякъде. До това заключение ще стигне всеки звезден пътешественик с големи... желания. Надяваме се, че скоро ще има карта или поне мобилно приложение, с което да се търсят красавици. Приложението може да бъде обвързано с търсенето на най-много лайкове на профил или други подобни и сме сигурни, че ще направи милиони, но това е друга тема. Почитателите на красиви жени и секс туризъм трябва да посетят следните дестинации, за да сбъднат всички мечти!

Монреал
Противно на вярванията на Барни, че нищо хубаво не идва от Канада, Монреал успява да счупи ледовете. Жените запазват някои европейски черти, за да ги комбинират с гените на Северна Америка. Резултатът е поне 24-часова ерекция и удоволствието да гледаш селектирано шоу на Victoria`s Secret за VIP гости. Нощният живот е на ниво и освен това се поддържа с наличието на дами от модния подиум. По-голямата част от красавиците говорят и френски, сещаш се!

Луанда, Ангола
Добре, какво ще правят красавиците там? Оказва се, че Ангола е единствената страна, която успява да вземе титлата Мис Вселена с тъмнокожа кандидатка. Анголският подиум става все по-красив и това принуждава хънтърите да пътуват все по-често до там.

Ню Йорк
Толкова много песни, толкова много проблеми и толкова много красавици, това е достатъчно за един от най-големите градове на планетата. Ню Йорк е дом на много звезди, заможни хора и изключително много чужденци. Подозираме, че разнообразието от култури и раси стои на дъното на фонтана на красотата.

Тел Авив
Кой би избягал от красиви плажове, нощен живот и прекрасно време (без дъждове)? Едва ли ще бъдат красавиците на този град. Тъмната кожа и зелените очи са такъв криптонит, че си готов да падаш на колене пред всяка срещната. Всички жени трябва да отбият военна служба и фантастиката ни става твърде бедна, когато си ги представим в униформи. Благословени са лицата, които веднъж са се докоснали до такава красота, без да бъдат наказани с отрязване на ръце!

Москва
Има ли смисъл да го обясняваме? Рускините са прелестни създания, които оставят спомен за цял живот. Другата голяма подробност е, че можеш да ги видиш на родния морски бряг и да осъзнаеш, че това е истинският рай. Освен жените, Москва е известна и със своето невероятно метро, което по-късно се превръща в прекрасен роман "Метро 2033". Метрото в реалния живот може да те срещне с дяволски изкушения и агенти от САЩ, които се опитват да спечелят милиони, продавайки правата за снимките на бъдещите корици на списания.

Стокхолм
Не знаем как изобщо може да се работи, след като по улицата се разхождат такива жени? Говорим за русокоски със сини очи и излъчването на хищник. Красотата е само половината от добрата новина, другата е фактът, че тези жени са изключително приятелски настроени и земни. В Стокхолм се раждат актрисите, които са отговорни за половото съзряване на мнозина. Ингрид Бергман и Анн-Маргарет са родени тук.

Милано
Модната столица на света е задължена да представя само жени, които биха накарали сърцето на мъжа да получи тежка аритмия с един поглед. Имаш нужда от доказателства? Моника Белучи! Това е всичко!

Киев
Украинките винаги водят тихата битка по красота със своите руски съседки. Според хората, които са се докоснали поне един път до тази екзотика, украинките успяват да се похвалят приятелски и земни отношения в разговорите. В тях ще видиш бяла кожа, стегнати тела и впечатляващо присъствие. Казват че през лятото обичат да хващат тен на Днепър. Хващай кануто и започвай да се заппознаваш с тях.

Рио де Жанейро
Родното място на Жизел Бюндхен и толкова много други неизвестни изкусителки. Рио стана особено известен след посещението на немските национали, но преди това стоеше на картата като родното място на бразилските предизвикателни прашки. Чували сме легенди за неподготвените, които припадат на плажа, защото мозъкът не се oрусява достатъчно добре. YouTube е пълен с клипове "Brazilian girls on the beach" - препоръчваме ги. Освен booty-та, там има и доста изваяни тела.

Каракас
Венецуелският град влиза в класацията на най-опасните места на планетата, но нека не забравяме, че именно там ще виреят и най-красивите жени. Венецуела има 21 титли от конкурси за красота. Карла Лопез обяснява всичко в Google. Жените във Венецуела са отговорни със своята красота и много често пускат своите голи снимки, преди хакерите да успеят да ги източат. Как да не са на първо място, нали?

 

05.09.2014, 15:37 часа
2057 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha