Пак пропищяха от кмета на село Бутан

Пак пропищяха от кмета на село Бутан

Вчера в редакцията на информационна агенция „Трибали“ беше получен нов сигнал за изнудване от страна на кмета на козлодуйското село Бутан Ивайло Иванов. Оплакването отново е от Росен Христов, който е жител на селото и не за пръв път е потърпевш от злоупотребите на кмета с него и семейството му. Както tribali.info съобщи, през юли Росен заяви, че кметът Иванов го бил изнудвал да му припише част от двора си, в който имало засадени овошки.
Конфликтът между двамата мъже относно имота все още не е разрешен и ескалирал миналата седмица. Росен разказа, че на 4 октомври около 18.30 часа той, заедно със свой приятел на име Тихомир, отишли до двора и видели кметът Ивайло Иванов вътре, без знанието и позволението на собственика. Христов звъннал на телефон 112 и подал сигнал в полицията. Служителите на реда отишли на мястото и на кмета били съставени протоколи.
Това обаче не спряло Иванов. Около 9.30 часа на следващия ден Росен и Тихомир отново отишли до имота. За тяхна изненада кметът отново бил там, като този път не бил сам, а с баща си и още 7 човека и вадели засадените овошки. Росен отново позвънил на 112 и на мястото се отзовали 4-ма униформени и 1 разследващ полицай. След като ги видял, кметът нападнал Росен и го заплашил с убийство пред очите на служителите на реда. Бащата на кмета Борислав Ганов пък започнал да удря по колата на съпругата на Росен с вила и дори намлатил и Тихомир с нея в крака.
По думите на потърпевшите, кметът имал претенции към собствеността на имота. Иванов твърдял, че дворът е негов, макар да нямал документите, доказващи това. Росен, от своя страна, разполага с нужната документация, доказваща собствеността на имота.
Заради нанесените материални щети по колата и извадените овощни дървета Росен дал на съд селския първенец и баща му. Делото било вчера сутринта в Козлодуй. Бащата на кмета е глобен в размер на 100 лева.
„Няма да оставя нещата така. Да ме заплашва Иванов мен и семейството ми с убийство и аз да си стоя кротко и да гледам отстрани. Искам си справедливостта, защото баща му потроши кола за 25 000 лева, а да не говорим за травмите на Тихомир“, категоричен беше Росен.
 

07.10.2014, 12:23 часа
8294 6
Коментари

niki

09.10.2014, 15:02 часа
toia na snimkata e boklyk

mini

08.10.2014, 12:34 часа
do koga kmeta shte e nenakazan

Трибал

07.10.2014, 21:52 часа
Не знам как стоят нещата в действителност, ама този от снимката ми прилича на едни момчета от 90-те, Застрахователи им казваха и така се обличаха и имаха същия речник и манталитет на поведение. Пък сега Кметове??? Демокрация, к'во да прайш.

Който и дае.

07.10.2014, 19:30 часа
Бутан е било село на умни,трудолюбиви и заможни люде Господ да даде Духа си в него.Дяволските демони да бягат от селото и Исуса Христа да ги гони.

Който и дае.

07.10.2014, 19:17 часа
Нужное в с.Бутан да се мисли,че вероучението е нужно да се чете от мнозина.Години ни учеха,че нямало Исус Христос-Господ.Уж Исус е бил обикнов.човек живял и умрял.Това нее истина Нашият Творец е Исус.Красива природа има селото до р.Огоста.-Господи прати ангели в село Б-н.Библията е нужна в 20 дома в селището...

Миро Кварца

07.10.2014, 15:49 часа
Простаци.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha