Терор! Циганчета пребиха 17- годишно момче на стадиона в Монтана

Терор! Циганчета пребиха 17- годишно момче на стадиона в Монтана Банда циганчета нападнали 17- годишно момче, отишло да спортува на стадион „Огоста“ в Монтана, съобщиха от полицията. Побоят станал снощи към 20 часа. Апашите му нанесли побой, за да му вземат парите, екипа и мобилния телефон. Пострадалият тийнейджър с инициали Г. Т. К . от Монтана е приет в болницата с комоцио.
“Момчето е със сътресение на мозъка и не може да си спомни с какво са го били, състоянието му ще се стабилизира“, обясни шефът на хирургията д-р Красимир Каменов.
Полицаите са установили свидетели. Пострадалият е разпитан. Заловен е биячът Ц. С. Г., който се оказало, че е 16- годишен. Криминалистите издирват и други хлапаци, съпричастни към мелето. Случаят се разследва.
25.02.2017, 18:13 часа
115245 22
Коментари

bibi

28.05.2017, 18:30 часа
Липсват Трудово възпитателните училища, там е мястото на тези цигани. Господа политици крайно време е да сложите ред в законодателната система с тия циганиори, като въшки се множат.

Yordan Bozhilov

28.05.2017, 18:30 часа
Елена, съгласен съм с Вас,но това е съвсем друга снимка и на съвсем друго място. Няма нищо общо снимката с този случай. Не е честно.Дъщеря ми пощуря.Защо правят така.

Елена

28.05.2017, 18:30 часа
Yordan Bozhilov дори това е снимка на Ваш близък, това не намалява болка от тази новина... Дори повече. Докога ще бият хора ? без правосъдие? Докога ще има такива снимки?

Yordan Bozhilov

28.05.2017, 18:30 часа
Ей смотаняци,това е снимка на зет ми,който беше пребит преди 3 години в Борисовата градина.Малоумници такива и снимка ли нямате друга,че сложихте тази.Тъпаци.

Горд да бъда българин!

28.05.2017, 18:30 часа
Както винаги... щом едно момче е пребито от тези мизерници ще бъде написана само една малка статийка, като тази. Но в моментът, в който стане обратното и българи пребият един от тях, всичко цъфва в националните новини и вестниците...И защо? Откога НИЕ станахме чужденците в нашата държава? Докога трябва НИЕ да се примиряваме и да бъдем толерантни, след като те си позволяват такива постъпки без дори да бъдат наказани? Това е НАШАТА държава! От 1300 години нашият народ живее тук, а не те! Не трябва да позволяваме на една такава сган просто да идва и да прави каквото си иска! Почти 500 години сме търпяли друг такъв ''народ'' да действа като тях - да всява страх и терор безнаказано! ДОСТАТЪЧНО!

Еди,кой си

28.05.2017, 18:30 часа
Няма ме онази България при цар Борис Трети,която е била.Двама стражари на стадиона и двама полицаи из града и селото и никой нее смеел на нападне някого.В Кутловица нач.полицията е бил 1943 год.капитан Стефан Светозоров-шоп от Радомирско-на снимка го има по стари вестници от 1940 година-бил е як,бърз,спортист мъж и зад него е стоял царя и оня закон-буржуазния.Аз,ако се биех на улицата онзи полиц.началник би ме свалил на земята с два удара от джудо.Да не ходат скинари да се бият с цигани,защото от Западна Европа ще пратят войски на НАТО да ни окупират и ще ни изкарат нас българите диваци и варвари-хуни.Ако,днес двама българи -скинари бият двама цигани утре четирима цигани ще бият двама българи.Дали нее нужно българите по трима души да спортуват на стадиона-сам българин-не и охранител-борец или самбист да ги пази...

Бако

28.05.2017, 18:30 часа
А бе носете си ножле у джеба бе младежи.Като го порнеш и почва да мисли за дофторе,за свещи и други работи и забувара за кво е дошел!Еба ги у мангалете.

do svinska rabota

28.05.2017, 18:30 часа
maikati deba gnusen smardel mangal bix ti scepil ciganskia gs ot ebane smrad dolna

една българка

28.05.2017, 18:30 часа
Затова България е пропаднала, защото останахме шепа народ да издържаме Бай Мангал. До кога ще живеете от социално помощи на гърба на нашите родители пенсионери, а те с по 150 лв. пенсия ще се чудят да живеят ли да умират ли... До кога ние ще работим и ще внасяме осигуровки, а децата ни няма да имат право на детски, защото ни бил висок дохода.... Вашите доходи къде са??? До кога ще си изоставяте децата по домовете и държавата чрез нас ще ги издържа, а ние ще се чудим как по едно дете да отгледаме. Гнус ме е от вас от мръсните ви навици на крадете и да убивате, гнус ме е от това че раждате още в детската градина... НЕ СМЕ ВИ ДЛЪЖНИ НИТО НИЕ, НИТО ДЕЦАТА НИ НИТО РОДИТЕЛИТЕ НИ ПЕНСИОНЕРИ.....

Отегчена

28.05.2017, 18:30 часа
Ще ги интегрираме на "куково лято" тая смръдлива сган! Жалко, че Европа инвестира за тая сган в тъпи в неефективни проекти, от които полза няма!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha