​Банда цигани потрошиха любимия фитнес на новия шеф на полицията във Враца /снимки/

​Банда цигани потрошиха любимия фитнес на новия шеф на полицията във Враца /снимки/ Банда от няколко цигани са потрошили нов фитнес във Враца, научи BulNews.bg.
Става въпрос за залата за тренировки „Vasilev gym“, която се намира в мазето под офиса на БСП в центъра на града. По неофициална информация в него редовно тренира новият директор на полицията във Враца Янко Янколов.
Нападението станало на 3-ти май към 18.15 часа едва няколко дни след отварянето на залата.
Всичко се случило пред погледа на собственика на фитнеса 24-годишният Валентин Василев от село Липница и момичето, което работело на касата. Василев разказа, че в залата влезли 7-8 човека от ромски произход, които си платили, за да тренират. Момичето от касата прибрало парите и те влезли в едната зала. Минути по-късно Василев видял, че бандата „културисти“ започнала прави боклук в залата. В този момент младият мъж разбрал, че посетителите нямат намерение да тренират. Видял ги как започнали да разливат вода, да се правят, че повръщат и други подобни неща.
Собственикът им направил забележка и заявил, че ако продължават в същия дух ще им върне парите и ще ги изгони.
„Тогава още не бях забелязал, че са започнали да режат тапицерията на фитнес уредите. През цялото време са се прикривали какво вършат, защото бяха много хора. Един е рязал, докато другите го крият. Гледах на камерите какво правят, но нищо не забелязах, нищо не се виждаше. Малко след забележката ми те решиха да си тръгнат и тогава видях как последният пръска стените и уредите със спрей“, разказва Василев.
В този момент младият собственик на фитнеса тръгнал по вандала и го попитал какво прави, а мургавият мъж без много да му мисли го напръскал в очите със спрея. Преди още да разбере, че уредите са нарязани Василев се обадил на тел. 112, а през това време циганите напръскали в лицето и момичето, което работи на касата.
„След като затворих телефона видях, че колежката е пострадала, а уредите в цялото помещение са нарязани“, допълва младежът.
Минути по-късно в залата пристигнали униформени и медици, които да прегледат и да окажат първа помощ на Василев и момичето. Собственикът на фитнеса предал записите от камерите на униформените, по които ченгетата открили цялата банда роми. Няколко дни по-късно Валентин бил извикан в полицията, за да ги разпознае. Оказало се, че нападението е поръчка от конкурент, а младият мъж има подозрения кой точно може да му е спретнал атаката.
Претапицирането на уредите излязло на младия мъж около 400 лева, а той се надява да няма повече подобни преживявания.
16.05.2018, 08:40 часа
14911 3
Коментари

до Василев

16.05.2018, 17:18 часа
батка, сложи метална врата с решетка отвън и ако има повторение на тази лайнарщина излез, заключи ги и викни който искаш да ги "попита това онова"

deska

16.05.2018, 14:06 часа
нали преди тренираше във фитнеса на Стефан културиста

Петко

16.05.2018, 09:42 часа
човек да се развива за бъдеще ние какво правим рушим бати глупавия народ къде сме само завист завист ма чак такава за мен лично тоя където е накарал тея мангали да го направят да го направят същото и на него да види какво еее не смее и хора а *******
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha