От последните минути! Мазало на надлеза до КАТ във Враца, трафикът е затруднен /снимки/

От последните минути! Мазало на надлеза до КАТ във Враца, трафикът е затруднен /снимки/ Катастрофа е станала на надлеза до КАТ във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews. Инцидентът е станал преди минути и временно затруднява трафика по пътното съоръжение.
По първоначална информация софийско БМВ се качило на надлеза от бул. „Васил Кънчов“ и опитало да завие в обратна посока. В този момент от към пл. „Руски“ идвал лек автомобил „Ауди“, който бил пометен от бавареца.
И по двете коли има сериозни материални щети, но пътуващите в тях са се разминали само с уплаха.
На мястото на катастрофата работи екипа на Пътна полиция, който се очаква скоро да даде разрешение двата пострадали автомобила да бъдат преместени от пътя. На този етап те все още пречат на нормалния трафик, затова минаващите по надлеза трябва да бъдат внимателни. По асфалта все още има много разпилени части от колите и се очаква пристигането на пожарна, която да измие пътното платно.
21.07.2019, 15:14 часа
17061 2
Коментари

WBM

22.07.2019, 11:21 часа
Требе да си много тъп, за да опиташ обратен завой там ..... Владетеля на силата я е изпущил

Лудия кон

21.07.2019, 23:06 часа
Като видя БМВ или Моторист или Такси отивам максимално далече от тях и съм нащрек като че ли пред мен е учебна кола- щото тия всичките са големи шофери, абе мислят си че са "майстори на волна"
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha