Извънредно! Тежка катастрофа с турски ТИР затвори Е-79 между Враца и Мездра /снимки/

Извънредно! Тежка катастрофа с турски ТИР затвори Е-79 между Враца и Мездра /снимки/ Тежка катастрофа е станала на международния път Е-79 между Мездра и Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.
Турски ТИР, който е пътувал от железничарския град към областния център, заради високата си скорост е преминал през мантинелата и се обърнал в насрещното платно. При катастрофата той е повлякъл и врачански "Форд Фокус", който е бил шофиран от известен врачански лекар. Не е изключено турският водач да е заспал и по тази причина да е загубил контрол над камиона, който е пълен със стока.
ТИР-ът се е движел толкова бързо, че след като се е обърнал, се е влачил на лявата си страна около 100 метра. На мястото на катастрофата работят два екипа на Пътна полиция и един екип огнеборци.
Като по чудо шофьорът на камиона се е отървал с леки наранявания, но врачанският доктор е закаран в болницата от пристигналата линейка.
Турският камион е блокирал и двете ленти за движение между Враца и Мездра и по тази причина пътят е затворен. Очаква се през следващите 3-4 часа движението да не бъде пуснато. На излизане от Враца вече има полиция и служители на АПИ, които отклоняват трафика през селата Паволче и Челопек.
В момента се издирва тежка специализирана техника, която да успее да премести камиона от пътя и да се пусне движението по този маршрут.
13.08.2019, 18:57 часа
15329 5
Коментари

Крапешчанин

13.08.2019, 20:02 часа
Движението е отбито през с. Крапец и с. Боденец! И тук като нищо може да стане инцидент, защото тировете преминават със скорост сякаш са на магистралата.

Не бойте се

13.08.2019, 19:19 часа
След малко резания ще е пуснат,ни лук ял,ни лук мирисал.Турския тираджия е с имунитет на БГ територия и прави каквото си иска.Като оня преди време,дето си тръгна от полицията във Видин,като от дома си,след като уби човек.

50 лева разходи

13.08.2019, 19:17 часа
Щото знаят, че в Булгаристан има, пиене, шмъркане и магистралки за жълти стотинки, а най-големия разход е когато го спрат органите и му зададат Въпросът: "К'во прайме?" и те така те.

Ива

13.08.2019, 19:11 часа
Как не им омръзна на тия турци да карат като ненормални не?! То бива бива....

тачо коча

13.08.2019, 19:07 часа
Турчина изпи две големи бири на пистата на Ботевград и спа с две мацки :)
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha