Нов мераклия напира за шеф на „Ботев“ /Враца/, феновете се готвят да го линчуват

Нов мераклия напира за шеф на „Ботев“ /Враца/, феновете се готвят да го линчуват Нереализираният футболен началник Георги Александров, който към момента все още се води главен редактор на фалиралия всекидневник  „Конкурент“, забърка поредната интрига по адрес на „Ботев“ /Враца/, установи проверка на агенция BulNews.
Преди броени дни той разпространи неверен списък с имената на играчите, които според него, щели да летят с отбора за лагера в Турция и създаде напрежение сред феновете, "забравяйки" да впише „Футболист №1“ на Враца Красимир Костов. Днес отново "разплита" интриги, които сам си измисля. Според твърденията му местният „Ботев“ е изпратил трима свои юноши в „Лудогорец“, за да получи правата на Давид Рибейро. 
Потърсихме за коментар по въпроса новия изпълнителен директор на клуба Христо Илиев, който обясни, че „Ботев“ /Враца/ е придобил правата над бразилеца още миналото лято, а сегашното му освобождаване е заради получена оферта от Бразилия. Сделката ще бъде извършена от „Лудогорец“ и при успешен край, врачани ще получат компенсация.
„С новите правила за картотекиране на играчи извън ЕС щеше да ни бъде много трудно да ползваме Рибейро до края на март и преценихме, че е по-добре да го освободим“, добави Илиев.
Що се отнася до децата, които решават да напуснат Враца, Илиев обясни, че юридически клубът няма как нито да ги спре, нито да им повлияе къде да отидат. Всяко семейство разполага с правата над детето си докато навърши пълнолетие. Изключително несериозно, некомпетентно и глупаво е да се твърди, че „Ботев“ /Враца/ може да изпрати три 12-годишни деца в друг клуб, още по-малко пък те да са част от сделка между клубове.
Какво цели Георги Александров с подобни публикации не е ясно, но със сигурност неверните му публикации дразнят феновете на отбора. Трябва обаче да му се признае, че е доста последователен в публикуването на фалшива информация за клуба. Това беше и причината предишният старши-треньор Сашо Ангелов да беше издал забраната да му се появява пред очите на стадиона.
Преди десетина дни „Ботев“ /Враца/ проведе събрание и покани всички, които имат желание и компетентност да управляват клуба да влязат в ръководството. Гошо Синдика не се появи на стадиона, но явно има огромен мерак да дърпа конците от клатещото му се столче в редакцията на умиращия „Конкурент“…
22.01.2020, 12:40 часа
6216 4
Коментари

AAAAAA

23.01.2020, 14:22 часа
Хм, наистина ли Ботев Враца изпадат? Значи ще бъдат те, вместо Етър, където също работата е бая зле. Да не говорим за Дунавци

top

22.01.2020, 13:42 часа
MD electronik ще има нов офис администратор тип началник май.

Torlak

22.01.2020, 13:24 часа
"Ботев" е оставен по течението и никой не го интересува за съдбата му е показателно - първо се оттегля председателя на УС(кмета), а след 2 дни и директора(Дени), които не искат да носят негативи. Свършиха парите и те напускат, а "Ботев" изпада

фен

22.01.2020, 13:04 часа
Факт е че три деца от четата на Янко отиват в Лудогорец.Успех на децата.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha