Помагало за начинаещи: Жените предпочитат мъжа да е махнал окосмението около любовния жезъл

Помагало за начинаещи: Жените предпочитат мъжа да е махнал окосмението около любовния жезъл Чували сте приказката, че обратното води до обратен резултат. Сигурна съм, че до ушите ви е стигало и твърдението, че понякога по-малкото е повече. Е, в случая с мъжкото окосмение и двете твърдения казват едно и също. През вековете мъжете прогресивно оплешивяват. Не само по главата, но и по други части на тялото благодарение на епилатори, депилатори или чевръсти машинки за бръснене. Разбира се, много от господата все още изповядват идеята, че няма нищо по-мъжествено и възбуждащо от това да напълниш устата на любимата с косми, докато целува врата и гърдите ти, но еволюцията върви смело в посока на олисяване на мъжките гениталии.

Не газете тревата
Ако се споделяте с господа, които за нищо на света не биха използвали бръснача там, долу, то искам само да подшушна това. Окастрянето на растителността в областта на пениса може да им прикачи няколко сантима върху гениталиите. Когато гъбката не се крие в храсталаците, тя може на воля да се поперчи с голямата си шапчица. Ако вашият любовник не иска и дума да чуе да се раздели с това, което някой извратен генен инженер е измислил преди няколко милиона години, то може елегантно да му намекнете, че без камуфлажа неговото момче изглежда още по-голямо. Досега не съм срещала мъж, който да не иска да има още по-огромен член. Всичко, което му трябва е нищо и никаква самобръсначка. Няма нужда от скъпи пластични операции, от помпа за пенис, от импланти или от отвари, които билкарят твърди, че ще го сдобият с Годзила в боксерите. Всичко, което трябва да направи, е да вземе нещата в негов контрол и да окоси ливадата, на която ви кани на пикник.

Жени-камикадзета
Не мога да си представя, че някои от моите посестрими доброволно ще се подложи на този космен геноцид и ще поиска нейният любим да й се шири из устата с целия този малинак. Проучване на известно мъжко еротично списание твърди, че 59% от жените харесват партньорите им да поддържат половите си органи добре подкастрени. 20% от дамите пък ги предпочитат тотално обезкосмени, а останалите 21% ги предпочитат космати и мъжествени. Тази последна смела група твърди, че почистеният от природна окосменост пенис им изглежда „обезсърчителен” и „тъжен”. Но както се казва, търкулнала се раста прическата, намерила си шантавата глава. Все пак толкова голям брой господа все още скърби носталгично заради кончината на щедрите неподкастрени женски триъгълници, властващи безкомпромисно 70-те - онази чудна ера на върколаците.
01.04.2020, 12:00 часа
2099 2
Коментари

Нямам име

01.04.2020, 15:57 часа
Има спрейчета, пръскаш и космаците ги отмиваш с гъбата след 5 мин под душа. Кожата е гладка, по-бавно поникват и не са остри, няма порязвания по шишарките. Хайде и умната :)

Барба Ганьос

01.04.2020, 14:27 часа
Бацеее, она ако е загорела знаа сал едно: "Ръгай таа пущина, че ма изгара от вътре !" и ич й не е зор подстриган ли е или не е.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha