От последните минути! Тежка катастрофа с турски ТИР и микробус на Хубев затвори Е-79 между Враца и Мездра /снимки/

От последните минути! Тежка катастрофа с турски ТИР и микробус на Хубев затвори Е-79 между Враца и Мездра /снимки/ Тежък пътен инцидент е станал преди минути на международния път Е-79 между Враца и Мездра, видя първо репортер на агенция BulNews. 
Kатастрофата е преди разклона за село Моравица. До инцидента се е стигнало, след като турски ТИР, който е пътувал към Дунав мост 2, е навлязъл в насрещното движение и е ударил фирмен микробус "Мерцедес Спринтер" на врачанския бизнесмен Симеон Хубев.
Тежката машина е помела 50 метра мантинела, изхвърчала е извън пътя и се е спряла в крайпътното дере. По двете возила има сериозни материални щети, като предницата на буса е напълно смазана от силния удар. За щастие при инцидента няма пострадали хора. 
На мястото има екип на полицията и линейка. 
Международното трасе е напълно затворено. Очаква се на мястото на инцидента да пристигне специализирана техника, която да изтегли тежката машина и пътят да бъде почистен. Движението ще бъде блокирано поне още 2-3 часа и затова трафикът към София се отклонява през Паволче и Челопек. 
10.04.2020, 09:42 часа
11302 3
Коментари

Тахографаааа

10.04.2020, 15:44 часа
Какво общо имат бусовете и месото , с това че масово се кара без да се спазват почивките ?! Заради алчността на някой , страдат невинни хора ! 30 годишен бус ли бутна къщата в Борован , рано сутрин когато умората води до заспиване ? !!

klient

10.04.2020, 11:33 часа
tozi e takav pumqr vsichki znaem kakvo meso prodava lazeno ot plahove i mishki... da ne govorim che tam karantina ne sam vidqla da se spazva ama NIKAKVA!

holigana

10.04.2020, 11:04 часа
taka s6te e kato marshata HUBEV prashta momchetata s 30 godishni busove
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha