"Левски" /Лом/ изтърва да бие "Ботев"-2 насред Враца /снимки/

"Левски" /Лом/ изтърва да бие "Ботев"-2 насред Враца /снимки/ Новакът в Северозападната трета лига „Левски“ /Лом/ изпусна да нанесе първа загуба в кампанията на лидера „Ботев“-2 насред Враца. Дербито от 5-ия кръг завърши без победител – 1:1, като за това могат да съжаляват гостите, които изтърваха поне 5 чисти положения за гол.
Рангел Абушев откри резултата за гостите в 45-та мин., когато от упор прониза блестящия вратар на домакините Юлиян Левашки. Преди това юношата на столичния Левски Йордан Георгиев, Мариян Огнянов и Кристиян Григоров нямаха шанс да опънат мрежата на врачани.
Второто полувреме започна с гол от съблекалните, но за „Ботев“-2 – вкара го Кирил Кръстев, който наказа единствената грешка в отбраната на гостите. Изравнителното попадение стана факт в 47-та мин., а малко по-късно Любослав Младенов би край вратата на „Левски“.
След 60-та мин. обаче гостите натиснаха здраво и заредиха атака след атака. В 66-та мин. Ради Георгиев фаулира откъсващия се Йордан Георгиев и реферът Георги Гинчев остави домакините с 10 души на терена. В последвалата заучена комбинация ломчани не вкараха, защото Левашки парира удар от упор на Георгиев. Отново юношата на столичния „Левски“ пропусна – този път в 75-та ми., когато с глава уцели лявата греда на врачани. До края ще се запомнят пропуските на Рангел Абушев и героичните усилия на домакините да удържат равенството.
След последния съдийски сигнал гостите имаха претенции към съдиите, но се отказаха да подадат контестация.
07.09.2020, 11:30 часа
2707 4
Коментари

Мими Попова

08.09.2020, 15:16 часа
Има ли кмет в той град, Калинчо се готви за София, Ботев Враца е на разсипия, общинарите нямат заплати, в БКС се изписват хиляди материали и не отиват по заявените ремонти.

Влаха

08.09.2020, 09:02 часа
Идеята за "Ботев"-2 беше да играят млади момчета от школата и да трупат опит в мъжкия футбол , а реално какво се получава? Като ги гледаш имаш чувството, че е някаква сбирка на стари алкохолици.Влаха е некъдърен позьор! Пингвина - No comment!

пингвина

07.09.2020, 18:04 часа
Любен Любенов беше дясната ръка и най-приближения на големият мениджър и "футболен ветеран" Дени гуменката ще съсипят Ботев Враца.

Калин Каменов

07.09.2020, 17:28 часа
До кога Академия Враца ще игра с бракувани и пенсионирани футболисти замисъла бе да играят юношите на Ботев Враца, а и с тоя клоун Любенов ще има още провали.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha