Д-р Шахов: Знам кой счупи колата ми, дано Господ му прости /снимки/

Д-р Шахов: Знам кой счупи колата ми, дано Господ му прости /снимки/ Стана ясно кой е атакувал колата на управителя на Тубдиспансера във Враца д-р Костадин Шахов, научи агенция BulNews.
Той сподели в социалните мрежи, че му е известно кой е агресорът, счупил предното ляво стъкло на лекия му автомобил.
Вижте целия текст на публикацията:

"Враца е малък град. Тук всички се познаваме, ако не лично, то задочно. И ако ти трябва някаква информация, за нещо или за някого, и ако знаеш къде и кого да попиташ, не е проблем да научиш всичко. Та, в този ред на мисли, и на мен не ми представляваше кой знае каква трудност, за два дни да разбера кой е извършителя на покушението върху личния ми автомобил. В момента, в който научих името на човека, не изпитах ярост или желание за мъст, а единствено и само съжаление. Ще му пожелая от цялото си сърце и душа, да бъде жив и здрав още дълги години, и дано и Господ да му прости за деянието".

Припомняме, че нападението бе извършено през нощта на 22 срещу 23 ноември, а за него съобщи първо медията ни.

Насред битката с COVID-19: Атакуваха колата на шефа на Тубдиспансера във Враца д-р Костадин Шахов /снимки/

Тогава, тръгвайки за работа, където се бори за животите на своите пациенти, е видял потрошеното „Пежо“ 607. По счупеното стъкло ясно са се виждали следите от ударите, като по някаква причина бандитът не е успял да го дочупи. Той обаче го е оставил силно повредено и на практика шофьорът не е могъл да вижда нищо от купето. Във всички случай стъклото трябвало да се смени, за да може колата да се движи.
Каквато и да е причината за вандалския акт, нищо не може да оправдае тази агресия.

 
25.11.2020, 16:28 часа
10476 5
Коментари

консерва с боб

26.11.2020, 19:18 часа
Щом не го е натопил в МВР,а и не казва името ,значи нещо го тревожи в случая и знае за какво го предупреждават.Никой няма да си мълчи в такава ситуация,е така си,от едно благородство и добра душа,та ако ще това стъкло да е и 5 лева!!!

к.К.

26.11.2020, 08:57 часа
о господин 500 е пострадал

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ-ШВЕЦИЯ-БЪЛГАРИЯ

25.11.2020, 21:07 часа
КИПИЛОТО ЗНАЕ КОЙ МУ ЕБАЛ КОЛАТА, НО НИЕ НЕ ЗНАЕМ И ТОЙ НЕ ГО ПРОКЛИНЯ, А ГО КАНИ ДА МУ ДОЙДЕ НА ГОСТИ ПАК ДА Я УДАРИ. КАКЪВ ЧОВЕК, ДА НЕ ПОВЯРВА ЧОВЕК ТОЛКОВА ХРИСТИЯНИН, А НА МЕН ПОЛИЦИЯТА НЕ МИ ПОМАГА ДА ИМ ЕБА МАМАТА ЮДЕЙСКА

класната

25.11.2020, 18:38 часа
Кой скача на ученичка, има на стъклото си звездичка.

Kiro

25.11.2020, 17:20 часа
Не знам, що за доктор си, но като кмет на Враца пълен провал.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha