Ново за шофьорите! Във Враца отвори врати автокомплекс „Дигси“ /снимки/

Ново за шофьорите! Във Враца отвори врати автокомплекс „Дигси“ /снимки/ От днес във Враца започна работа автокомплекс „Дигси“, видя репортер на агенция BulNews.
Модерната сграда е до бл.20 в ж.к. „Дъбника“.
Новата придобивка за врачани беше тържествено открита с водосвет, извършен от отец Коце от Своге, който пожела успех на новото начинание. Собствениците на комплекс „Дигси“ Силвия и Димитър Коцилковски в присъствието на свои близки и приятели прерязаха лентата и обектът вече работи.
Върху над 200 кв. м. инвеститорът е изградил обект, който е оборудван с най-новата техника в тази област. Създадени са нови 3 работни места, като се очаква скоро техният брой да бъде увеличен.
В автокомплекс „Дигси“ се извършват годишни технически прегледи на автомобили, мотоциклети, микробуси, товарни автомобили, ремаркета, платформи и каравани. В него има изградена и модерна автомивка на самообслужване, в която шофьорите ще използват омекотена вода и висококачествен препарат, който щади боята.
Пунктът за ГТП е отворен всеки работен ден от 8.00 до 17.30 часа, а в събота от 8.00 до 14.00 часа, докато автомивката работи 24/7.
Автокомплекс „Дигси“ безспорно е придобивка, която ще улесни хилядите шофьори при обслужването на техните автомобили и мотоциклети. Новата придобивка има всички необходими качества да се превърне в лидер на този пазар във Враца.
23.01.2021, 11:44 часа
9497 2
Коментари

бай онзи

23.01.2021, 17:48 часа
Браво,а дано и цените да са конкурентни!

страничен наблюдател

23.01.2021, 14:20 часа
Браво и успех в начинанията!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha