"Локомотив" /Мездра/ победи в контрола дубъла на "Ботев" /Враца/ /снимки/

"Локомотив" /Мездра/ победи в контрола дубъла на "Ботев" /Враца/ /снимки/ "Локомотив" /Мездра/ победи с 4:2 дублиращия тим на 'Ботев" /Враца/ в контролна среща от зимната подготовка на двата третодивизионни отбора, която се игра на градския стадион в Мездра. Домакините стигнаха до пълен обрат, след като губеха в резултата с 0:2. Хеттрик за „железничарите“ реализира централният нападател Валдемар Стоянов, а веднъж се разписа новото попълнение Антонио Йорданов. Точни за гостите бяха Виктор Василев и Йордан Желев.
Врачани поведоха в 25-ата мин., когато Любослав Младенов намери непокрит в центъра на отбраната на „черно-белите“ Виктор Василев, той нахлу на скорост и се разписа за 0:1. Десетина минути по-късно с техничен удар от границата на наказателното поле централният нападател на „зелените“ Йордан Желев покачи на 0:2.
Три минути след това обаче Антонио Йорданов се пребори за една спорна топка пред пеналта и с плътен изстрел под напречната греда върна домакините в мача - 1:2.
След почивката се развихри централният нападател на мездренци Валдемар Стоянов, който отбеляза три безответни гола. Най-напред в 57-ата мин. той прехвърли технично вратаря на гостите Христо Георгиев за 2:2, три минути по-късно засече с глава центриране отдясно на Милен Василев за 3:2, а в 82-ата мин. се възползва от извеждащ пас на Светослав Валериев и оформи своя хеттрик за крайното 4:2.
Главният рефер Ивайло Данчев отмени по един гол на двата отбора поради нарушения в атака - на Василев за гостите в самия край на първата част и на Йорданов за домакините малко след антракта, а в 89-та мин. изгони Тодор Горанов от състава на ботевци за апострофиране на съдийско решение.
В началото на второто полувреме централният защитник на локомотивци Васислав Димитров стреля в десния страничен стълб, а в заключителните минути на срещата вратарят на домакините Ивайло Сайков отрази с атрактивен плонж опасен диагонален удар на Горанов.
"Локомотив" /Мездра/ игра в състав: Ивайло Сайков, Камен Каменов (17 мин. Паоло Петков), Генади Петров, Давид Стоянов, Васислав Димитров, Гроздан Илиев (70 мин. Владимир Найденов), Милен Василев (66 мин. Николай Генов), Светослав Валериев, Валдемар Стоянов, Браиан Стоянов (кап.) и Антонио Йорданов.
Следващата проверка на "Локо" /Мездра/ е в сряда, 10 февруари, от 15 часа, когато момчетата на треньор Николай Нинов приемат втория състав на "Локомотив" /София/, а в неделя, 14 февруари, гостуват на "Първа атомна" /Козлодуй/ в последната контрола от зимната си подготовка.
08.02.2021, 11:13 часа
616 1
Коментари

Ботев Враца

08.02.2021, 20:23 часа
И с нас Ботев Враца-1 да играят и нас ще ние бият, щом Литекс ни напляска
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha