Черна вест! Коронавирусът уби още двама Врачанско, вижте откъде са новите заразени

Черна вест! Коронавирусът уби още двама Врачанско, вижте откъде са новите заразени Коронавирусът е взел нови две жертви от Врачанско, сочат данните на Регионалната здравна инспекция.
Починал е 87-годишен мъж от Бяла Слатина, той е издъхнал в местната болница. Втората жертва е 83-годишна жена от Малорад, която изгубили битката с коварната болест в Тубдиспансера във Враца.
За изминалото денонощие на територията на областта са установени нови 81 заболели.
Девет от тях са настанени в болнични заведения.
В община Борован са установени 5 лица, от които в МБАЛ „Христо Ботев“ –Враца и Тубдиспансера в града са настанени за лечение двама мъже.
В община Бяла Слатина са установени 6 лица. 6 са новозаболелите и в община Криводол, като в Тубдиспансера във Враца е хоспитализирано едно лице.
50 са заразените с коронавирус в община Враца, като сред тях има трима 16-годишни младежи. В Тубдиспансера във Враца са хоспитализирани двама пациенти.
По три нови случаи са обявени в общините Козлодуй и Мизия, както и в община Мездра, където и тримата новозаразени са настанени за лечение в болнични заведения. Три са случаите и в община Оряхово, като в УМБАЛ „Александровска“ – София е хоспитализирана 69 г. жена.
В община Хайредин са установени 2 лица.
Активните случаи в областта са 752, от които 116 са хоспитализирани. 
 
23.02.2021, 12:52 часа
3401 2
Коментари

ужаст

23.02.2021, 20:52 часа
Повечето умрели във врачанската болница са на базата на лекарското безхаберие.

яко ще се мре

23.02.2021, 15:31 часа
Враца е на първо място в страната по брой нови заболели на база двуседмичен период.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha