От последните минути! Тежка катастрофа на Е-79 между Враца и Монтана, има пострадал /снимки/

От последните минути! Тежка катастрофа на Е-79 между Враца и Монтана, има пострадал /снимки/ Тежка катастрофа е станала на главен път Е-79 между Враца и Монтана, видя първо репортер на агенция BulNews.
Инцидентът е от преди минути, близо до село Бели извор. Ударили са се два леки автомобила – „Тойота“ с врачанска регистрация и „Ситроен“ с ловешка регистрация. Японската кола е излизала от разклона за селото, като е искала да се включи в движението по главния път, при което е засякла движещата се по него френска кола. Водачът на „Ситроен“-а не успял да спре и се ударили челно.
Сблъсъкът е бил толкова силен, че колите са напълно смазани. При тежкото произшествие са пострадали и двамата водачи, като единият се е разминал с леки охлузвания, а другият е сериозно ранен.
На мястото на инцидента има две линейки и патрул на полицията.
Медиците прегледаха на леко пострадалия и транспортираха сериозно ранения около 40-годишен водач към болницата във Враца.
Вследствие на катастрофата по пътя има много разпилени частици и разлято масло. Очаква се всеки момент да пристигне и екип на пожарната, който да разчисти трасето.
Пътуващите да се движат с повишено внимание, тъй като трафикът се регулира от полицаите.
 
16.06.2021, 17:55 часа
13541 3
Коментари

миш

17.06.2021, 07:35 часа
На такива повече от ръчна количка,не трябва да им се дава да карат.Аман от неграмотни.

Az

16.06.2021, 19:48 часа
Време е т.нар. ПЪТНА ПОЛИЦИЯ да засвидетелства присъствието си или ще чакаме да загиват хора...

Az

16.06.2021, 19:46 часа
Изключително рисков участък!Има и друга простотия,която правят там шофьорите--движещите се по главния път точно там предприемат изпреварване,щото им е широчко и бързат.ВСЕКИ път,когато минавам от там,ВСЕКИ път се изпреварва с бясна скорост.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha