„Плащат ми за оргазми“: Работохоличка съветва пишман любовници /снимки/

„Плащат ми за оргазми“: Работохоличка съветва пишман любовници /снимки/ Много хора смятат, ме разковничето към щастието е да се обичаш работата. Може и да са прави, а в случая с 28-годишната Джес Меган от Портсмут това изглежда сигурно. Закръглената сладурана заработва като тества секс играчки и има продуктивно и задълбочено сътрудничество с фирмата за продажба на такива артефакти LoveHoney.
Джес вади до 6 000 лири на рецензия и си казва чистосърдечно, че работи с кеф. То няма и как да е иначе, но работните места като нейното, за съжаление, са малко.
„Късметлии сме, че можем да имаме оргазми, защото те са страхотни. И да ми плащат за получаване на оргазми си е страхотен елемент от длъжностната характеристика“, казва Джес пред “Сън“.
Тя има над 500 000 последователи в Instagram и вече участва и в документални предавания, имащи отношение към професионалната й експертиза.
Развитието й показва колко голяма е ролята на топлите майчински грижи за формирането на позитивна личност. Джес е получила първия си вибратор от майка си на 16-годишна възраст, заедно със завета да се радва на секса. Както си спомня тя, майка й било много отворен човек, наясно с проблемите на прохождащите в секса момичета. Майка на годината отвсякъде.
Разкрепостената Джес тества 2-3 продукта седмично. Тя има в гаража си впечатляващите 250 секс играчки и аксесоари, без да се броят комплектите. През повечето време разговаря с жени, на които дава експертни напътствия. Някои от жените пробват секс играчките за първи път, а други търсят по-задълбочено познание и при Джес са попаднали на правилното място.
Като всяка работа, и тази има своите рискове от трудова злополука. Особено ако човек е отдаден изцяло на професията. Джес споделя, че веднъж много харесала един нов артефакт и прекалила с употребата му, като си причинила и наранявания.
„Имах цял свободен ден и много харесвах този продукт, но доста се отнесох“, призна си тя.
Хубаво, че не се е докарала до ТЕЛК с любимата си играчка.
Джес предпочита нещо близко до класическия вибратор и се кълне в модела Rampant Rabbit, който би подарила на приятелите си. За двойки препоръчва неща, които може да се използват „вътрешно и външно“ и да са дистанционно управляеми.

Как се дънят мъжете в леглото?
Очаквано Джес разбира не само от вибратори, а и от секс, и е една от малкото жени, които без грам колебание посочват грешките на мажете в кревата. Тъй като тя работи с оргазми, най-добре е отворковците, които се имат за големи любовници, да я слушат и да попиват като второкласници какво казва.
„Искаше ми се да е нещо по-мръсничко, но ключът към задоволяването на жените в леглото е комуникацията“, казва експертната, а другите слушат.
„Твърде много мъже копират това, което виждат по порнофилмите, без да се интересуват дали партньорката им иска да я връзват или пляскат. Тя може да не харесва грубата игра. Реалните жени не са порноактриси и не са там, за да задоволяват желания. Освен това проникващият секс не е всичко. Отнема към 20 минути на жената да се възбуди напълно, но мажете често претупват любовната игра, за да стигна по-бързо до главното. Тази версия на секса е супер за него, но много досадна за жената“, обясни Джес.
Кратко, ясно и изчерпателно. Който разбрал, разбрал, а който не – да не се издава, че някои неща ще му проличат. Джес няма да е непрекъснато наоколо да отваря очите на закъсали любовници.
Атрактивната тестерка на секс играчки призна, че успехът не е дошъл лесно. Като малка е търпяла подигравки заради закръглената си фигура. Тя е свалили доста килограми, за да се впише, но после открила феминизма и императива да харесваш тялото си, „защото то е нещото, което те води през дните“.
„По тази причина съм толкова заинтригувана от вагини, секс и оргазми, защото става дума за това как се чувстваш в кожата си, а не за това как изглеждаш“, разкрива Джес.
Тя е в хармония със себе си, изживява си оргазмите, взема си паричките и си гледа живота. Да даде Господ всекиму.
27.01.2022, 12:00 часа
1652 1
Коментари

Ихааа!

27.01.2022, 21:19 часа
каква шкембе чорба става от туй чудо , малееей ! С повечко оцет ичесън - ще премине . Ашкоолсун , аферим , машаала !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha