Бойкот на „Билла“! Щавят безсрамно шофьорите във Враца, инспекторите от КЗП стачкуват за пари /снимки/

Бойкот на „Билла“! Щавят безсрамно шофьорите във Враца, инспекторите от КЗП стачкуват за пари /снимки/ Хипермаркет „Билла“ безсрамно мародерства шофьорите във Враца, установи проверка на агенция BulNews.
При влизане на паркинга на магазина ви посреща надпис, че за неговите клиенти престоят до 1 час е безплатен. Ако обаче отидете веднага до автомата за заплащане в самия хипермаркет с удивление ще видите, че вече дължите 3 лв., нищо че от влизането ви до валидирането на входния билет са минали 2-3 мин.
Оказва се, че от „Билла“ са пуснали в ход хитра схема да накарат хората да посещават магазина. Когато отидете на касата, там има второ устройство, в което можете да валидирате талона за вход на паркинга и чак тогава да го напуснете, без да плащате такса.
На практика от хипермаркета ви принуждават задължително да влезете вътре, дори и ако нямате намерение да пазарувате точно в него.
Действащата схема вече докара до бяс врачанските шофьори. В същото време инспекторите от Комисия за защита на потребителя /КЗП/ стачкуват за по-високи заплати и задълженията им са останали на заден план. По тази причина единствената възможност врачани да реагират на игричките за трупане на печалби е да бойкотират „Билла“ и пазаруването там.
21.03.2023, 10:16 часа
7907 2
Коментари

Икономчо

21.03.2023, 18:21 часа
Ясен сигнал, че Билла отчаяно прави опити да привлече клиенти, но с този акт само ще докаже на себе си, че затварянето на магазините и във Враца е близо! Врачани явно спряха да ядат доматите с колците и се насочиха към по-родно проидводство стоки!

Язе

21.03.2023, 12:32 часа
Тотален бойкот! Тези антибългари уроди , не стига , че продават боклуци, ами и узурпираха паркинга!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha