Ефектът BulNews! Запълниха дупките от мястото на смъртоносната катастрофа край Краводер, при която загина млада жена

Ефектът BulNews! Запълниха дупките от мястото на смъртоносната катастрофа край Краводер, при която загина млада жена Ден след трагичния инцидент, отнел живота на млада жена край врачанското село Краводер, агенция „Пътна инфраструктура“ взе закъснели мерки и запълни дупките, причинили катастрофата. 
Припомняме, че фаталното произшествие стана около 18 часа на празничния 24 май. За да избегне дупка на шосето, 18-годишна шофьорка на БМВ със софийска регистрация навлязла в насрещното и се забила в добрички бус. 

Извънредно! Зверски челен удар на Е-79 между Враца и Монтана, хора лежат на пътя /снимки/

Цяла България научи причината за тежката катастрофа от агенция BulNews, тъй като единствено репортер на водещата медия на Северозапада бе на мястото на кървавия инцидент и пусна снимка на огромните ями, убили младата жена. 
След публикуването на критичен материал за геноцида, на който са подложени жителите на Северозападна България от АПИ, вчера служителите на агенцията взеха мерки и запълниха дупките. Не спираме обаче да се питаме защо трябва да се предприемат действия едва след като трагедията е факт и още един млад живот е загубен. 

Врачани, спите ли?! АПИ провежда геноцид* срещу нас, умираме заради дупките по пътя

Подобни рискови участъци не са малко в най-бедния край на страната и целия ЕС. Призоваваме за в бъдеще от АПИ да не чакат поредно семейство да бъде почернено, преди да вземат мерки и да запълнят потенциалните дупки убийци. 
26.05.2023, 08:50 часа
5550 1
Коментари

-

26.05.2023, 11:10 часа
До, обаче момичето не може да се върне. Ако беше тяхната дъщеря на тези от АПИ ?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha