Е, не! Вадете сопите! Готвят Станимир Флоров за шеф на Агенция „Митници“

Е, не! Вадете сопите! Готвят Станимир Флоров за шеф на Агенция „Митници“

В неделя, когато при Сашо Диков лицето Цветан Генчев Цветанов ни в клин, ни в ръкав пробута обширна и многословна тирада какъв „ангел небесен“ бил бившият шеф на ГДБОП Станимир Флоров, хиенския ми журналистически нюх ми подсказа: „Веселино, това не е случайно, Флоров го готвят да дерибейства пак на бял кон…“.
В понеделник внезапно и от раз се спомина един от потенциалните двигатели на „компромати“, от които го е шубе Борисов – шефът на Агенция „Митници“ Ваньо Танов. Моментално заместничката му оглави институцията. Обаче – временно.
И сега, затаете дъх! Брилянтни източници на АФЕРА докадваха, че за шеф на Агенция „Митници“ готвят не друг, а лицето Станимир Флоров! Същият Флоров, за когото ако напишете горе вдясно в сайта АФЕРА в празното поле на „разследвай“ името му, ще прочетете потресаващи истории. И ако си мислите, че не са верни, значи сте от котилото на управляваща ГЕРБ, дето хвърчат в облаците при ангелите.
Същият Флоров, назначен от Михаил Миков като шеф на ГДБОП, въпреки втрещяването тогава на ДАНС и потресът на ръководството на Агенцията. Същият Флоров, който се въздигна до висините на безумията в ГДБОП, заедно с лицето Цветан Генчев Цветанов в МВР, овластени от лицето Бойко Методиев Борисов. Същият Флоров обвинен за подкуп в особено големи размери и СПАСЕН, ПОКРИТ, ИЗПРА И НЕПИПНАТ ОТ ПРОКУРАТУРАТА, КОЯТО ПРЕКРАТИ ДОСЪДЕБНОТО ПРОИЗВОДСТВО СРЕЩУ НЕГО.
Е, НЕ! ВАДЕТЕ СОПИТЕ! ТОВА ВЕЧЕ Е ГАВРА. ЗАЩОТО ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА И НИ УПРАВЛЯВА МАФИЯ./Афера.бг

02.03.2016, 10:12 часа
2170 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha