С тази лунна диета за месец май можете да се пречистите от килограмите след празничното похапване

С тази лунна диета за месец май можете да се пречистите от килограмите след празничното похапване Великденските празници, както всички останали, са изпълнени с много приятни емоции, обилно хапване и консумиране на любимите ни напитки. Тази година те се сливат с друг голям празник – Гергьовден.
Това означава, че ни предстои един по-дълъг период на кулинарни изкушения, повече почивка и по-малко движение. Връщането към нормалния режим на хранене не е лесно. От друга страна, тялото ни се нуждае от презареждане и елиминиране на токсините и излишните течности, пише az-jenata.bg.
В началото на месеца отново споделяме с вас лунната диета. Благодарение на нея бързо можем да преминем в нов здравословен ритъм и да се чувстваме по-бодри и здрави.
Основното при следването на тази диета е по време на лунните фази, в рамките на 24 часа да не се приемат никакви твърди храни, мляко, подправки, алкохол. Консумират се пресни плодови и зеленчукови сокове, вода и билкови чайове.
Някои хора избират да следват режима в продължение на 72 часа. В случай, че изпитате силен глад или отпадналост, може да приемате малко количество пресни плодове или зеленчуци, както и бистър зеленчуков бульон.

Ето лунните фази за месец май:
6 май – 22:18 часа – новолуние
13 май – 20:19 часа – първа четвърт
22 май – 00:37 часа – пълнолуние
29 май – 15:41 часа – последна четвърт
03.05.2016, 11:36 часа
1023 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha