Кметът на Смоляновци извади отбора си от „А”ОФГ

Кметът на Смоляновци извади отбора си от „А”ОФГ Отборът на "Смоляновци" спира участието си в първенството на монтанската „А” регионална футболна група. Лично кметът на китното планинско селце Пламен Лилчов е взел това решение, а поводът поредната изцепка по време на домакинска среща на отбора.
Тя се разиграва в предишния кръг на мача с лидера в класирането "Вършец", загубен с 1:2. Тогава вратарят на "Смоляновци" Антонио Атанасов и неговите съотборници Димитър Димитров и Николай Севастакиев набили автора на победния гол на гостите Ивайло Тошков. Друг футболист на домакините - Петрослав Петров, пък скочил на главния съдия Ивайло Тодоров-Макарата.
Три дни по-късно отборът на "Смоляновци" бе наказан с лишаване от домакинство за две срещи и глобен 625 лв., а Дисциплинарната комисия спря за две години правата на Петров.
„Кметът Пламен Лилчов ми се извини за всичко станало на тази среща и съобщи, че изважда отбора си от по-нататъшно участие в първенството”, заяви председателят на Обл.С на БФС в Монтана Ангел Стоянов.
06.05.2016, 20:16 часа
1677 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha