Ексклузивно: Ето кои са загиналите в зверската катастрофа край Враца. Жената на футболист оцеляла по чудо

Ексклузивно: Ето кои са загиналите в зверската катастрофа край Враца. Жената на футболист оцеляла по чудо Ясни са част от имената на участниците във вчерашната зверска катастрофа край Враца. Единствено информационна агенция BulNews.bg успя да събере допълнителна информация за инцидента, който потресе цяла България. Медията ни бе първата, която съобщи за жестокия удар и единствената, която успя да направи ексклузивни снимки от мястото на трагедията. Катастрофата стана малко след излизането от Враца в посока Оряхово. Повечето медии вчера преписваха една от друга информацията, че мястото на инцидента е между врачанските села Мраморен и Баница, но това не е истина.
Загиналите Стоян Наков и Малина Кънова са пътували от близкото село Мраморен към Враца. В селото живее бащата на 26-годишната починала жена и тя ходила да го види на празника, тъй като преди 6 месеца майка й починала и той живеел сам.
Преди това компанията минала през врачанското село Чирен, където живее бабата на 30-годишния Стоян. Майката на мъжа работи в Италия и днес се прибира с полет до София. Погребението ще бъде утре в село Краводер, където живее бащата на Стоян. Загиналото момче седнало до 30-годишната шофьорка К.К., която по непотвърдена информация е сестра на Малина, която се настанила на задната седалка. Именно тялото на Стоян е на снимката на загиналия човек, който бе паднал до предната част на „Мерцедес“-а. Смазаното момиче било излетяло навътре в гората, близо до останките на колата, и било намерено по-късно от разследващите полицаи. Автомобилът е собственост на Стоян, който пил бира и затова помолил К.К. да кара до Враца.
Оцелялата като по чудо шофьорка на джипа „Хюндай Санта Фе“ е съпруга на капитана на футболния отбор на село Манастирище Валентин Лилов. 36-годишната Десислава пътувала от Враца към родното си село Сираково, заедно с 11-годишната си дъщеря Лусия. Жената видяла, че идващият откъм Оряхово „Мерцедес“ е тръгнал да заобикаля дупка на пътя, но заради високата скорост другият шофьор изгубил управлението над автомобила, който започнал да се върти на асфалта. Последвал жесток удар на джипа в предна дясна врата на немската кола, след който тя се разполовила на две части. Сблъсъкът е бил толкова силен, че и двата автомобила са се завъртели в обратната на движението си посока.
Вчера съотборници на Вальо Лилов се били събрали да празнуват Гергьовден и научили от BulNews.bg за трагичния инцидент. Момчетата веднага се обадили на капитана си и изразили пълната си готовност да дарят кръв или да окажат каквато и да е помощ за спасяването на съпругата и дъщеря му. За щастие след прегледа в спешното и двете били освободени за домашно лечение.
07.05.2016, 14:02 часа
26971 1
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha