Внимание! Скандални похотливци дебнат във фейсбук групите за споделено пътуване

Внимание! Скандални похотливци дебнат във фейсбук групите за споделено пътуване Във Фейсбук има редица групи, в които младите хора общуват помежду си и се комбинират за пътувания, така че да им е по-удобно и по евтино. Една от групите съществува отдавна и вече има над 300 членове. Вчера обаче софиянка, дошла на гости при роднини в Благоевград, алармира тревожно за рисковете, които крие пътуването с непознат от групата, пише struma.com.Ани е на 24 години, членува в групата и решила да попита някого дали ще пътува за София. Свързал се с нея 29-годишният благоевградчанин Н. Борисов, който се представил като гастарбайтер в Италия и днес трябвало да се връща обратно, но пътят му минавал през София, така че любезно й предложил услугата си. В хода на разговора обаче Борисов недвусмислено й заявил, че по време на пътуването ще се наложи да се отбият за малко някъде. В чата между двамата ясно личи намек и неприлично предложение.
Шокираната Ани иска популяризиране на случилото се, за да предпази останалите в групата и да обяви тревога около така наречените комбинирани пътувания, които, както се оказа, крият сериозни рискове.
"Мили момичета, не знаете на кого ще попаднете в тази група, добре, че този бързо издаде намеренията си, иначе не ми се мисли в какво бих могла да попадна", казва Ани. Направен бе опит Ани да го покани на среща, където да се видят и уточнят подробностите за пътуването, но Борисов (ако така му е името) отказа.
10.09.2016, 16:11 часа
1041 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha