"Балкан" /Белоградчик/ се изкачи на 2-ро място след разгром над "Пластик" /Старопатица/

"Балкан" /Белоградчик/ се изкачи на 2-ро място след разгром над "Пластик" /Старопатица/ Изиграха се последните два мача от 7 кръг на Областната футболна група на Видин. "Балкан" /Белоградчик/ разби "Пластик" /Старопатица/ със 7:0. Ивайло Михайлов отбеляза два гола, по едно попадение добавиха Антон Борисов, Милен Иванов, Митко Николов, Николай Сашов и Николай Николов.
Вчера "Рациария" /Арчар/ победи с 3:0 "Ботев" /Грамада/, а "Дунав" /Дунавци/ се наложи с 4:1 като гост на "Венец" /Орешец/. По искане на двата отбора се изигра и изтеглена среща от 13-ия кръг на първенството "Дреновец" /Дреновец/ и "Тимок" /Брегово/ завършиха наравно 2:2.
Днес "Славия" /Ново село/ загуби от "Ботев" /Димово/ в 1:4. Домакините откриха в 15 минута с гол на Николай Николов. Само три минути след ъглов удар гостите изравниха с попадение на Явор Ковачев. До края на полувремето се разписа и Петко Петков от гостите и резултатът стана 2:1 за "Ботев" /Димово/. И във второто полувреме шансът бе на страната на гостите. Георги Стоянов реализира два гола и мачът приключи с резултат 4:1 за гостите от Димово. /БНР
15.10.2017, 19:25 часа
1218 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha