"Балкан" /Белоградчик/ записа втора победа в контролите

"Балкан" /Белоградчик/ записа втора победа в контролите Убедителна победа успя да запише "Балкан" /Белоградчик/ във втората си контролна среща. Този път момчетата на старши треньора Димитър Димитров победиха "Рациария" /Арчар/ с 6:2.Срещата отново се игра на стадиона в Ружинци и заради протестите започна с малко необичаен час 12:00 часа.
По принцип съперник на "Балкан" в днешния мач трябваше да бъде лидера в областната група на Видин "Партизани" /Макреш/,но в последния момент те отказаха контролата,защото не успяха да съберат достатъчно футболисти за срещата.
На заснежения и хлъзгав терен се получи не лош мач, а "Балкан" още от началните минути показа,че е по-класния отбор и желае повече победата. По два гола във вратата на "Рациария" нанизаха Антон Борисов и Митко Николов, а с по едно попадение се отчетоха Павел Методиев и Любомир Любенов. Символичните гости от Арчар реализираха по един гол в двете полувремена. Именно срещу днешния си съперник "Балкан" ще стартира втория дял от първенството,което беше отложено с една седмица и ще започне на 17 март.
Следващата седмица, ако позволява времето "Балкан" ще изиграе контролна среща най-вероятно с отбора на "Ботев" /Грамада/.
24.02.2018, 19:01 часа
1196 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha