"Ботевъ" /Брусен/ регистрира първа загуба в Б ОФГ група на Враца

"Ботевъ" /Брусен/ регистрира първа загуба в Б ОФГ група на Враца Първа заryба в шампионата по футбол във Врачанската "Б" ОФГ допусна новакът в групата "Ботевъ" /Брусен/. След пет поредни победи от началото на сезона тимът от мездренското село отстъпи като гост на другия отбор без заryба до момента - "Ботев" /Попица/, с 4:1. Дербито между първия и втория във временното класиране бе от 6-ия кръг на първенството в регионалната пета дивизия. Единственото попадение за формацията, водена от Пламен Данов-Пикапа, отбеляза влезлият като резерва Веселин Цеков в средата на второто полувреме. 
Дербито в Попица започна равностойно, като още в самото начало на мача гостите можеха да поведат в резултата чрез голмайстора на отбора и на групата Габриел Лисигерски. Впоследствие домакините дръпнаха до почивката с два гола, а 15-ина минути след антракта влезлият като резерва Веселин Цеков намали на 2:1. До края на срещата домакините вкараха още две попадения, едното от дъзпа, и в крайна сметка спечелиха интриryващия двубой с 4:1.
В останалите срещи от кръга "Любимец" /Търнава/ и "Искра" /Власатица/ завършиха наравно - 2:2, а "Ураган 33" /Софрониево/ записа служебна победа с 3:0 срещу "Ауryста" /Хърлец/, която се отказа от участие в първенството. Двубоят "Строител" /Кунино/ - "Огоста" Б /Хайредин/ не се състоя. Начело в класирането е "Ботев" /Попица/ с 16 точки, следван от "Ботевъ" /Брусен/ с 15 т. Трети е "Строител" /Кунино/ с 10 т. 
17.10.2017, 14:58 часа
1260 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha